Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

ANĐEO ČUVAR VAŠEG LICA – CHANEL HYDRA BEAUTY SERUM

Cvijet kamelije je prepoznatljivi simbol modne i kozmetičke kuće Chanel, a njezina utemeljiteljica, legendarna Coco ga je obožavala. Ovaj cvijet profinjene ljepote se lako može opisati kao cvijet mekoće, podatnosti, svježine, blistavosti, čistoće, senzualnosti, ali i snage.

Stoga nije čudo da su znanstvenici Chanelovih laboratorija razvili novi Hydra Beauty Serum baš iz ovog cvijeta, kako bi i vaše lice poprimilo odlike kamelije.

 

Ovaj serum je lagane gel-mlječne strukture koja se potpuno stapa s kožom čineći ju svježom, hidratiziranom, zategnutijom, a istovremeno ju ne masti i ne daje težak osjećaj na licu. Ekstrakt kamelije ima antioksidativna svojstva i učinit će kožu dugotrajno hidratiziranom i zaštićenom. Prema istraživanjima, hidratizaciju je osjećalo 85 % žena nakon 2 sata od prve aplikacije te 58 % žena čak i nakon 8 sati. Nakon jednomjesečne redovite primjene 97 % žena je potvrdilo da im je uz Chanel Hydra Beauty Serum koža postala hidratizirana, čvršća i mekša.

Preporuka je aplicirati ovaj serum ujutro i navečer na očišćenu kožu lica ispod uobičajene kreme za lice, no u ljetnom periodu za masnu ili kombiniranu kožu će biti dovoljna aplikacija samog seruma. Također se preporuča i muškarcima zbog svoje lagane strukture koji ga mogu nanositi nakon brijanja kao instant osvježenje za lice.

Treba li posebno napomenuti da ovaj serum miriše božanstveno?

Tags: serum, chanel, coco, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa ANĐEO ČUVAR VAŠEG LICA – CHANEL HYDRA BEAUTY SERUM