Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Anti-age njega iz Chanela: Sublimage linija

Chanel ove godine nadopunjuju i svoju Sublimage liniju sa novom anti-age kremom te čistačem lica.

Tako Chanel Sublimage linija od sada ima 4 različite teksture za svakodnevnu njegu kože. Fluid i kremu Texture Fine za mješovitu kožu, kremu Texture Universelle za normalna koža te kremu Texture Supreme za suhu i jako suhu kožu. Osim krema u liniji se nalazi i serum, odnosno koncentrat za sve tipove kože koji uklanja toksine iz stanica i vraća koži energiju te maska za intenzivnu i dubinsku regeneraciju kože.

Sublimage ugodan čistač lica

Tajna Chanelovog Sublimage čistača leži u njegovoj formuli koja sadrži derivate šećera i dragocjena ulja kamelije i jojobe. Ima nježan miris đurđica, ciklame i ljubičica na drvenoj podlozi i praškastim notama vanilije. Nježno i učinkovito uklanja makeup i nečistoće sa lica i očiju zahvaljujući derivatima šećera te intenzivno hrani kožu jer sadrži ulja kamelije i jojobe. Tekstura gela koji se na koži topi u nježno ulje i pretvara se u losion u dodiru s vodom. Cijena Sublimage čistača koji dolazi sa pamučnom krpicom je 639 kuna.

Način upotrebe: Suhim prstima nanijeti malu količinu gela na suho lice. Laganim kružnim pokretima umasirati jer se na taj način gel se pretvara u ulje. Zatim umasirati i na oči. Navlažiti pamučnu krpicu toplom vodom i postaviti je na lice. Nježno pritisnuti krpicu na kožu i laganim kružnim pritiskanjem ukloniti sve tragove makeupa. Ukloniti pamučnu krpicu i kožu isprati čistom vodom.

Sublimage La Creme Texture Fine

Sublimage linija se odlikuje dragocjenim sastojkom Vanilla planifolia (plod orhideje penjačice). Svježa potpuna anti-age krema koja obavija kožu s najlakšim dodirom. Lagane i nježne tekture klizi preko kože popust svile i odmah se upija. Regenerira kožu te djeluje na učvršćivanje, bore, blistavost, hidrataciju i tamne pjege. Obogaćena je ekstratom Planifolia PFA, patentiranim sastojkom koji se dobiva iz mahune vanilije planifolie. Tajna leži i u dvostrukoj upotrebi vanilije sa Madagaskara. Naime Chanel osim ploda upotrebljava i cvijet vanilije te je u toj kombinaciji moćniji rezultat i obogaćen ekstrat  Planifolia PFA. Cijena Sublimage Texture Fine kreme je 2.236 kuna.

Tags: chanel, njega, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Anti-age njega iz Chanela: Sublimage linija