Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Antioksidacijska svojstva bobičastog voća u Melvita voćnom želeu za tuširanje

melvita-vocni-zele-za-tusiranje

Svježe bobičasto voće je novi ljetni hit u Melviti. Naime, sočne, svježe ljetne bobice maline, borovnice i crvenog ribizla su ključni sastojak novog gela za tuširanje. Svojom bogatom, sočnom pulpom, pružaju trenutke slasnog uživanja prilikom tuširanja.

Ljeto u regiji Ardèche može biti jednako vruće kao i u Provansi. U ovo doba godine tržnice su prepune svježeg i raznolikog lokalnog voća. Ardèche je na glasu kao divlja, netaknuta francuska regija, te je dom mnogim vrstama voća. Maline, borovnice i crveni ribiz dolaze iz voćnjaka malih lokalnih proizvođača. Melvita je voće iz regije Ardèche pretočila u voćni žele za tuširanje sa svježim bobičastim voćem.

melvita-vocni-zele-za-tusiranje

Voćni žele za tuširanje sa svježim bobičastim voćem ima prirodnu pjenušavu bazu biljnog porijekla. Biološki razgradiva formula sa 100% organskim voćem proizvedena je bez sintetičkih pesticida. Gel za tuširanje obogaćen je ekstraktima svježih malina, borovnica i crvenog ribiza, voća poznatog po antioksidacijskim i revitalizirajućim svojstvima.

Voćni žele za tuširanje sa svježim bobičastim voćem možete kupiti u Melvita trgovina po cijeni od 84 kune.

Tags: melvita, tuširanje, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Antioksidacijska svojstva bobičastog voća u Melvita voćnom želeu za tuširanje