Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Apivita vas nagrađuje ekskluzivnom cijenom seruma

apivita-natural-serum

Ukoliko još niste probali Apivita serume, možda je ovo blagdansko vrijeme idealna prilika. Apivita je odlučila nagraditi svoje kupce ekskluzivnom cijenom seruma koje sad možete naći za 299 kuna (redovna cijena je 414 kuna). Akcija traje do kraja godine, a nakon toga vrijedi redovna cijena.

Akcija se odnosi na sve ljekarne koje u svojoj ponudi imaju Apivitu te u web shopu www.delmerion.hr.

Karakterično za Apivita serume je infuzija zelenog čaja umjesto vode kako bi se pojačalo antioksidacijsko djelovanje proizvoda. Svaki od Apivita prirodnih seruma sam je po sebi tretman ljepote te ga se može kombinirati s bilo kojom Apivita linijom za njegu lica. Serumi se mogu istodobno koristiti jer se izvrsno nadograđuju. Za holistički i intenzivan tretman kože koristite različite serume tijekom godine, ovisno o potrebama kože. Dugotrajna upotreba svakog seruma daje maksimalne rezultate.

apivita-serum-radiance

Prirodni serum za blistavost s borovnicom i vitaminom C

Prirodni aktivni sastojci stimuliraju sve procese za blistavost kože. Smanjuje diskoloracije i poboljšava tonus kože zahvaljujući borovnici i vitaminu C. Ima snažna antioksidacijska zaštita zahvaljujući vitaminu C, šipku, naru i propolisu, a zahvaljujući koenzimu Q10 održava dugovječnost stanica.

apivita-serum-hidratacija

Prirodni serum za hidrataciju s aloe verom i hijaluronskom kiselinom

Aaktivni sastojci stimuliraju proces hidratacije kože pružajući hidrataciju svih slojeva kože, zahvaljujući aloe veri i hijaluronskoj kiselini. Trenutno povećava vlažnost kože do 63% te ju održava i nakon 24 sata zahvaljujući zobi i lecitinu

apivita-serum-lifting

Prirodni serum za lifting s matičnom mliječi i vitaminom A

Serum čini kožu čvrstom i podatnom, a ima i lifting djelovanje. Prirodni aktivni sastojci rezultiraju čvršćom i podatnijom kožom, pružajući joj povećanje elastičnosti kože za 36% i to zahvaljujući matičnoj mliječi i citrusu. Sjemenke lana povećavaju gustoću kože iznutra, a zahvaljujući matičnoj mliječi i vitaminu A povećava se i kolagen i sinteze lipida.

apivita-serum-bore

Prirodni serum protiv bora s vitaminom E i resveratrolom

Učinkovita njega protiv bora sa prirodnim aktivnim sastojcima koji rezultiraju smanjenjem i sprječavanjem pojave bora. Zahvaljujući resveratrolu smanjuje se dubina i površina bora za 23%, a broj bora se smanjuje do 70%. Pruža snažnu antioksidacijsku zaštitu.

Tags: serum, bore, hidratacija, apivita, blistavost, lifting

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Apivita vas nagrađuje ekskluzivnom cijenom seruma