Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Avon predstavio nove proizvode za borbu protiv celulita

Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom novi je član obitelji Avon Solutions.

Revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

Avon je otkrio da revolucionarni kompleks karambole pojačava djelovanje enzima ključnog u staničnom sagorijevanju masnoća. Ujedno, sagorijevanje je zaslužno za razbijanje molekula masti - glavnog izvora celulita - u manje dijelove. Testiranja na modelima ekvivalentnima koži pokazala su da se time trostruko ubrzava prirodan stanični proces sagorijevanja masnoća, a Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom zapravo predstavlja učinkovit lijek, djelotvoran čak i u slučaju tvrdokornog celulita.

Da su vidljivost i intenzitet celulita smanjeni u samo dva tjedna korištenja Avonovog tretmana s karambolom u istraživanju percepcije potrošača potvrđuje čak 76 posto ispitanih žena, dok 74 posto njih ističe da je smanjena vidljivost čak i najtvrdokornijeg celulita. Štoviše, 78 posto ispitanih žena tvrdi da su nakon dva tjedna uporabe ovog tretmana dovoljno samopouzdane da bi mogle odjenuti bilo što.

Intenzivni anticelulitni tretman s karambolom dostupan je u Avonovom katalogu kampanje 4 po cijeni od 55 kuna uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kataloga.

Osim Intenzivnog anticelulitnog tretmana s ekstraktom karambole, iz linije Avon Solutions dostupni su i Anticelulitni tretman za oblikovanje tijela koji učvršćuje kožu i sprječava stvaranje celulita (95 kuna), Anticelulitni tretman s trostrukim masažerom koji zaglađuje kožu i umanjuje efekt narančine kore (95 kuna), Tretman protiv strija koji zaglađuje i umanjuje njihovu vidljivost (79 kuna) te Gel za toniranje grudi koji ih podiže i učvršćuje (59 kuna).

Tags: avon, njega, tretman, anticelulitni, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Avon predstavio nove proizvode za borbu protiv celulita