Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Beauty sleep nikad nije bio bolji: La Prairie Skin Caviar Luxe linija

la-prairie-caviar-luxe-sleep-mask-body-souffle

La Prairie je davne 1987. godine lansirao Caviar kolekciju i prvi proizvod u kolekciji - Skin Caviar dermo perle. U  sićušne 'perle kavijara' inkapsulirane su visoko koncentrirane prirodne suspstance koje štite kožu i daju joj hranjive tvari. Dva nova proizvoda u kolekciji su Skin Caviar Luxe Sleep Mask i Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream.

la-prairie-caviar-luxe-sleep-mask-body-souffle

Skin Caviar Luxe Sleep Mask noćni je tretman formuliran da sačuva vašu kožu koncentriranim prednostima maske i obnavljajućim prednostima noćne kreme, poništavajući oštećenja i dajući vam da se probudite revitalizirani i osvježeni. Drugi, koji donosi čvrstinu i hidrataciju svakom centimetru vašeg tijela kroz moćni nektar kavijara i svilenkasti, senzualni sufle je Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream.

la-prairie-caviar-luxe-sleep-mask

Skin Caviar Luxe Sleep Mask

Skin Caviar Luxe Sleep Mask je multi-tasking formula koja je više od maske i više od noćne kreme. Nanosi se pratećim aplikatorom neposredno prije spavanja. Luksuzna krem-tekstura se trenutno upije u kožu. Noću koža najviše apsorbira, tokom perioda odmaranja, a i nema efekta gravitacija. Maska jača prirodnu noćnu obnovu kože koristeći tu prednost da obnavlja dok se opuštate. Ujutro je transformacija vidljiva. Sadrži ekstrakt kavijara koji učvršćuje i zateže te zajedno sa suncokretovim uljem obnavlja nivo vlažnosti kože. Ekstrakt papaje vraća koži sjaj zahvaljujući prirodnoj sposobnosti pilinga, a jedinstvena multi-funkcionalna silikonska kopolimer mreža osigurava glatku aplikaciju, pružajući izuzetan, dugotrajan svilenkasti osjećaj.

la-prairie-caviar-luxe-body-souffle

Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream

Raskošni luksuzni transformirajući tretman za kožu tijela će razmaziti kožu hranjenjem, energijom i zaštitom. Konture tijela su učvršćene, koža je glatka, reteksturizirana i blistava. Učvršćujući ekstrakt kavijara je spojen sa novim 3-u-1 sastojkom, osmišljenim da ojača zaštitnu funkciju i regulira vlažnost. Stimulira sintezu filagrina i proizvodnju  akvaporina-3  što održava balans vode unutar stanica kože. Kao rezultat, barijera kože je obnovljena i trans-epidermalni gubitak vode je smanjen. Nježni piling se postiže ekstraktom kore vrbe dok ekstrakt algi i kofeina pomažu da se poboljša mikrostimulacija i učvršćuju.Za najbolje rezultate nanosi se 3 minute nakon kupanja.

Cijena Skin Caviar Luxe Sleep Mask noćnog tretmana i kreme za tijelo Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream je 2.100 kuna (svaka).

Tags: njega, caviar, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Beauty sleep nikad nije bio bolji: La Prairie Skin Caviar Luxe linija