Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Beskrajna raskoš njegovane, meke i mladolike kože: Afrodita Pearl Prestige

afrodita-pearl-prestige

Bijeli biseri su znamenje beskrajne ljepote, simbol neokaljanog savršenstva i elegancije, a upravo oni su nadahnuli Kozmetiku Afrodita za razvoj nove, prestižne linije proizvoda za njegu lica – Pearl Prestige.

Ekskluzivna njega s ekstraktom bijelih bisera i aktivnim sastavom peptida djeluje na staničnoj razini. Vidljivo poboljšava cjelovitu strukturu kože, potiče sintezu kolagena i elastina te pruža intenzivan učinak pomlađivanja.

afrodita-pearl-prestige

Kože počinje neizbježno starjeti u kasnim dvadesetim godinama – postaje tanjom, gubi vlagu i elastičnost. To posljedično dovodi do mnogobrojnih bioloških neravnoteža. Tvorba, a time i prisutnost kolagena i elastina u koži počinju se smanjivati, a zaštitna funkcija kože slabi. Zato se za učinkovitu zaštitu od vanjsih utjecaja koji mogu pospješiti starenje kožnih stanica razumno pobrinuti već u ranim godinama

afrodita-pearl-prestige

Pearl prestige s ekstraktom bijelih bisera i aktivnim sastavom peptida kožu opskrbljuje prijeko potrebnom vlagom i hranjivim tvarima, potiče nastajanje kolagena i elastina, pospješuje obnavljanje kožnih stanica te predstavlja optimalnu zaštitu od preranog starenja. Tako dokazano poboljšava cjelovitu strukturu vaše kože.

U liniji Pearl Prestige su tri ekskluzivna proizvoda bez parabena i parafina - Ekskluzivna hidratantna krema za aktivnu anti-age zaštitu, Raskošna hranjiva krema s intenzivnim učinkom pomlađivanja te Eliksir ljepote sa učinkom preporođene kože.

afrodita-pearl-prestige

Ekskluzivna hidratantna krema za aktivnu anti-age zaštitu posebnim sastavom kožu čini vitalnom, potiče nastajanje kolagena i elastina te je intenzivno štiti od neugodnih vanjskih utjecaja koji uzrokuju ubrzano starenje stanica kože.

Raskošna hranjiva krema s intenzivnim učinkom pomlađivanja djeluje sinergijom bijelih bisera i prirodnih njegujućih ulja badema i jojobe koja se tijekom nanošenja upijaju u kožu i svojom svilenkastom teksturom omogućuju trenutačno nanošenje šminke. Visoka aktivnost peptida potiče nastajanje kolagena i elastina, što se na koži očituje kao intenzivan učinak pomlađivanja jer se redovitom upotrebom broj i amplituda bora u prosjeku smanjuju za čak 44%.

Eliksir ljepote sa učinkom preporođene kože ima laganu, svježu formulu u obliku sofisticiranog eliksira koja nudi intenzivnu okrepu umornoj i dehidriranoj koži. Obogaćena ekstraktom bijelih bisera i aktivnih peptida predstavlja izvrsnu podlogu za sve kreme za njegu, a za masnu kožu preporučuje se kao samostalna njega.

Proizvodi iz Afrodita Pearl Prestige dostupni su u drogerijama Kozma i Nami te u Afrodita shopu Stara Vlaška Zagreb, Beauty centru Afrodita u Kaptol centru i webshop.afroditacosmetics.com. preporučena maloprodajna cijena krema je 299 kuna, a eliksira 224 kune.

Tags: kozmetika, njega, pearl, afrodita, eliksir

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Beskrajna raskoš njegovane, meke i mladolike kože: Afrodita Pearl Prestige