Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bez tragova i oštećenja tkanina: Vichy dezodoransi

vichy-deo

Vichy je lansirao novi dezodorans  za regulaciju prekomjernog znojenja koji ne ostavlja tragove te ne oštećuje odjeću. Nova formula dezodoransa dostupna je u spreju i roll-on varijanti te uz optimalnu sigurnost pruža maksimalnu učinkovitost bez nadražujućeg djelovanja.

Znojenje je prirodna ljudska pojava koja ima funkciju lučenja toksina iz tijela i održavanja stalne tjelesne temperature. Djelovanje žlijezda znojnica je poremećeno ukoliko proces prati neugodan miris ili prekomjerni rad  žlijezda. Osim učinkovitosti pri prekomjernom znojenju, bijeli i žuti tragovi najveća su briga kod odabira prikladnog dezodoransa. 30% korisnika zabrinuto je zbog tragova koje dezodoransi ostavljaju na njihovoj odjeći. Čini se gotovo nemoguće pronaći idealno rješenje: proizvod učinkovit protiv znojenja koji ne ostavlja bijele tragove ispod pazuha i  žute mrlje na odjeći.

vichy-deo

Vichy dezodoransi za regulaciju znojenja pružaju 48-satnu učinkovitost u sprječavanju  prekomjernog znojenja bez bijelih tragova i žutih mrlja i oštećivanja odjeće. Formula je kreirana za optimalnu toleranciju, ne sadrži paraben i alergene te je ispitana na osjetljivoj koži.

Dostupni su u dvije varijante – roll-on dezodorans za regulaciju prekomjernog znojenja i dezodorans u spreju protiv prekomjernog znojenja, a cijena im je 86 kuna.

Osim novog Vichy dezodoransa protiv prekomjernog znojenja, u kompletnoj liniji Vichy dezodoransa (--> link) su još i Vichy Homme posebno formuliran za njegu kože muškaraca, anti-stress tretman protiv prekomjernog znojenja (72h), tretman protiv intenzivnog znojenja (48h), krema protiv intenzivnog znojenja 7 dana te dezodorans za osjetljivu ili depiliranu kožu.

Tags: vichy, sprej, dezodorans, roll-on

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bez tragova i oštećenja tkanina: Vichy dezodoransi