Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bezbolno uklanjanje dlačica: Remington IPL 6000 I-light pro

remington-i-light

Remington IPL 6000 aparat je za uklananje dlačica razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, brz i nježan prema koži, a omogućuje rezultate odstranjivanja dlačica koji traju šest mjeseci.

Glatke noge, uredna bikini zona, područje pazuha nužan su preduvijet za bezbrižno ljeto. Uklanjanje dlačica po tijelu sve se više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Depilacija je za mnoge nezaobilazan ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene, no jedan je od najneugodnijih tretmana u procesu uljepšavanja. Zato žene sve više pribjegavaju bezbolnim metodama uklanjanja dlačica.

IPL tehnologija (intenzivna pulsna svjetlost) koju koristi i-light Pro jednaka je tenhologiji koja se koristi u profesionalnim klinikama i u salonima, IPL uređaj klinički dokazano odstranjuje dlačice sigurno i učinkovito kod kuće. Pogodan je za žene i muškarce, nježan je prema koži, te sadrži novi ugrađeni senzor kože koji omogućuje odstranjivanje dlačica samo kod odgovarajućih tonova kože.  Nakon tretmana koža postaje glatka i lijepša pa se samim tim dobija i pozitivan estetski efekt koji je za svaku ženu i muškarca vrlo važan.

Uređaj Remington IPL 6000 za odstranjivanje dlačica bljeska svake 2 sekunde, ima ugrađeni senzor kože, a vijek trajanja mu je 1500 bljeskova. Ima dva načina rada - multi-flash način rada s više bljeskova za veće površine te način rada s jednim bljeskom za precizan rad. Uz uređaj dolaze i tri žarulje, a LED indikatori pokazuju intenziteta svjetla i preostali vijek žarulje.

IPL 6000 pokazao je visoku razinu učinkovitosti i sigurnosti, a osigurao korisnicima da u udobnosti svoga doma postignu rezultate slične onima koji se postižu tretmanima u ordinacijama. Cijena mu je 2.599,99 kuna, a možete ga pronaći u Elipso trgovinama.

Tags: depilacija, remington, dlačice

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bezbolno uklanjanje dlačica: Remington IPL 6000 I-light pro