Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bežićni epilatori za precizno uklanjanje dlačica: Braun Silk-épil 9

braun-silk-epil-9

Hollywoodska glumica Jessica Alba utjelovljenje je samopouzdanja i primjer ostvarenja snova kada zaista vjerujete u sebe i ono što možete ostvariti. Upravo zato je odabrana za zaštitno lice nove kampanje za najbrže i najpreciznije epilatore Braun Silk-épil 9. Jessica Alba i Braun predstavljaju epilatore najnovije generacijeBraun Silk-épil 9.

'Veliki sam fan Braun Silk- épil 9 epilatora jer uz njih imam kontrolu nad svojom dnevnom rutinom. Nježna i svilenkasta koža je najbolja podloga za svaki dan. Bez obzira nosim li svečanu haljinu za premijere, slatku haljinicu za izlazak s prijateljicama ili za dan plaži s obitelji, moja koža izgleda i osjeća se dobro baš kao i ja. Pomaže nam da izrazimo vlastiti stil i daje nam slobodu da odjenemo što želimo i kada to želimo', izjavila je glumica Jessica Alba.

braun-silk-epil-9

Zahvaljujući 40% široj glavi novi Braun Silk-épil 9 pokriva veću površinu i uklanja više dlačica jednimpotezom,pružajući bržu epilaciju.Braunova najinovativnija tehnologija pinceta Micro Grip precizno uklanja i najkraće dlačice duljine do pola milimetra koje vosak ne može uhvatiti pri čemu se postiže glatkoća kože koja traje i do četiri tjedna.

Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi. Braun epilatori proizvode pulsirajuće aktivne vibracije za iznimno nježnu depilaciju.

Pokretna glava se lijepo prilagođava obrisima tijela donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitost. Smartlight svjetlo otkriva i najtanje dlačice kako bi epilacija bila što ugodnija.

braun-silk-epil-9

 

Nova linija BraunSilk-épil 9 dolazi s nekoliko različitih vrsta dodataka među kojima su epilatori za lice, četkice za čišćenje lica, četkice za eksfolijaciju, trimer, torbica i četkica za čišćenje lica.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju s inovativnom četkicom zasoničnu eksfolijaciju koja uklanja mrtve stanice kože + 6 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica. Cijena mu je 1.649 kuna.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-961 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju s četkicom za eksfolijaciju + 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer, a cijena mu je 1.599 kuna.

Braun Silk-épil 9 9-561 bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer, a može se nabaviti po cijeni od 1.349 kuna.

Braun Silk-épil 9 9-558 Bonus edition bežični epilator za suhu i mokru epilaciju ima 5 dodataka, uključujući epilator za lice, a cijena mu je 1.499 kuna.

Braun Silk-épil 9 9-579 Bonus edition bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 7 dodataka ima četkicu za čišćenje lica. Cijena mu je 1.479 kuna.

Braun Silk-épil 9 epilatori dostupni su u trgovinama Elipso, Emezzeta i Ekupi.

Tags: depilacija, braun, silk-épil

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bežićni epilatori za precizno uklanjanje dlačica: Braun Silk-épil 9