Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bijeg u carstvo čula: Avon Senses

Avon je otkrio novu formulu za doživljaj potpune njege tijela. Avon Senses linija za toaletnu njegu ima savršenu formulu za tuširanje uz savršenu hidrataciju kože.

Senses linije za toaletnu njegu sada imaju još više hidratantnih svojstava, koži pružaju potpunu njegu, a pozitivno djeluju i na raspoloženje.

Senses Fever linija za muškarce

2-u-1 gel za tuširanje i šampon (250 ml, 12kn ili 500 ml, 17kn) ima formulu za tijelo i kosu s tehnologijom koja osigurava dugotrajan svjež miris. Muževna i uzbudljiva linija s mirisnim tonovima senzualnog toplog jantara i crnog papra.

Senses Lagoon linija daje čist i osnažujući osjećaj poput kupanja u osvježavajućoj laguni. Zaronite u osvježavajuće vode plave lagune i osjetite obnavljajuću snagu citrusa, svježe ljubičice, sandalovine i mošusa. Osvježavajući Lagoon proizvodi čiste kožu i pružaju joj dugotrajan nježan miris.

Mood Therapy Energising nova je linija s posebno odabranim, aromatičnim prirodnim ekstraktima koji pozitivno djeluju na vaše raspoloženje. Obogaćeno svježim mirisom eukaliptusa.

Po prvi put i s kremastom formulom, luksuzna i nježna Reflection linija, s dugotrajnim mirisom orhideje i maline. Njeguje, hidratizira, hrani kožu.

Garden of Eden je rajski vrt pun opojnog mirisa božura, jasmina i narandže. Primamljiv, romantičan i sanjiv. Nježno čisti i pruža koži dugotrajan predivan osvježavajući miris.

Tags: avon, tuširanje, senses

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bijeg u carstvo čula: Avon Senses