Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bijeli La Prairie kavijar za luksuzni užitak

Spoj umjetnosti sa naprednom biotehnologijom je glavna karakteristika La Prairie White Caviar Illuminating Système koji bez premca kombinira učinke sjaja i učvršćivanja u najluksuznijim formulama. Kako kažu iz La Prairiea stvaraju novo doba prosvjetiteljstva u njezi kože.

 

Komplementari trodijelni sistem sadrži svilenkastu kremu i dva visoko koncentrirana seruma. Svaki proizvod obuhvaća znanstvenu formulu za efikasno liječenje problema kože koje dolaze s godinama kao što je hiperpigmentacija, neujednačena pigmentacija, mrlje, gubitak čvrstoće zajedno sa borama i sitnim linijama te generalno dehidracija kože i reducirana prozračnost kože. Kao dodatak, vrlo značajan je plus to što sadrži vrlo snažne čimbenike u sprječavanju znakova starenja, između ostalog i ekstrat bijelog kavijara.

Dragocjeni ekstrakti Golden Imperial Caviara, izvedeni iz pažljivo reguliranih okruženja koji poštuju okoliš je kraljevski 'potpis' linije White Caviar Illuminating Système. Bogat sa Omega-3 masnim kiselinama ovi vrlo rijetki ekstrakti kavijara učvršćuju i njeguju kožu sa vitaminima i proteinima, umanjujući pojavu bora i potpomažu prozračnost kože. Također pomažu u pojačavanju razine zaštite kože kako bi  potpomognuli barijeru hidratacije i odigrali ključnu ulogu u procesu učvršćivanja. Duboko hidratizirajući kompleks i La Prairie ekskluzivni Cellular Complex koji pružaju visoku razinu hidratacije i njege, intenzivno pomlađuju zaokružuju ovu sofisticiranu formulu.

Idealna nadopuna White Caviar Illuminating kremi je White Caviar Illuminating Serum koji prevencijski djeluje na mrlje na koži te gubitak neravnomjerne pigmentacije izazvane smanjenom proizvodnjom melanina te sporijim transferom melanina u stanice kože. Savršeno podupire učinak kreme koja se nanosi na tanki sloj seruma. Kao završni korak u njezi isprobajte  White caviar illuminating kremu za okoloočno područje koja njeguje nježno područje oko očiju koje je najpodložnije svim znakovima starenja.

Maloprodajne cijene:

White caviar illuminating krema za lice (50 ml), cijena 2.904 kn

White caviar illuminating serum za lice (30 ml), cijena 2.904 kn

White caviar illuminating krema okoloočno područje (15 ml), cijena 1.614 kn

Tags: preparativa, njega, luksuz, učvršćivanje, prairie, zatezanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bijeli La Prairie kavijar za luksuzni užitak