Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bijelo cvijeće za blistavu put i mladolik izgled: Melvita Nektar za blistavu put

melvita-nektar-za-ujednacenu-i-blistavu-put

Iz Melvite nam dolazi nova certificirano organska kolekcija za njegu lica Nektar za blistavu put koji čini sinergija 5 iznimnih bijelih cvjetova. Kolekcija, kako kažu u Melviti, ispravlja, sprječava i štiti, a cilj joj je ujednačena, blistava i mladolika put.

Proizvodi u kolekciji djeluju na sve čimbenike koji utječu na prirodnu pigmentaciju kože, pomažu također pri uklanjanju hiperpigmentacije koja se javlja uslijed prekomjernog izlaganja suncu ili procesa starenja kože.

Pet bijelih cvjetova svaki na svoj način u harmoniji sa suncem čuvaju svoju prirodnu snagu i ljepotu. Ti cvjetovi su našli način da se zaštite od štetnog utjecaja UV zračenja, a njihova bijela boja najbolje reflektira štetne UV zrake.

U sinergiji pet cvjetova nalazi se Primorski žilj koji svoje cvjetove otvara u mraku kako bi se zaštitio od štetnog utjecaja UV zraka i tako sačuvao svoju besprijekornu bjelinu. Narcis raste iz lukovice koja neko vrijeme provede u mirovanju kako bi sačuvala sve svoje vitalne funkcije. Tratinčica raste u djelomično sjenovitim područjima, njeni cvjetovi se bude u zoru i zatvaraju za vrijeme kiše kako bi se zaštitile cvjetne latice. Gaulterija obožava sjenu koja joj pruža zaštitu. Bijela vučika izbjegava izravnu sunčevu svjetlost i najbolje uspijeva u sigurnom zagrljaju hlada.

melvita-nektar-blistavu-put-krema-esencija

Krema za ujednačenu i blistavu put

Svilenkasta i omekšavajuća krema osvježavajuće profinjenog cvjetnog mirisa, obogaćena snažnim patentiranim kompleksom 5 bijelih cvjetova ujednačava put i čini je blistavom. Učinkovita njegujuća formula sa 100% prirodnom, hidratantnom hijaluronskom kiselinom koži jamči svilenkastu mekoću. Pomaže smanjiti postojeće pigmentacijske nejednakosti i sprječava nastanak novih, ujednačava put i čini je blistavom te hidratizira kožu i čini je baršunasto mekom. Cijena Kreme za blistavu put je 330 kuna (40 ml).

Esencija za ujednačenu i blistavu put

Osvježavajući gel profinjenog mirisa ujednačava put i smanjuje pigmentacijske nejednakosti. Dan za danom pigmentacijske nejednakosti su manje vidljive, put je ujednačena, blistava i mladolika. Osim što pomaže smanjiti pigmentacijske nejednakosti i sprječava nastanak novih te štiti od hiperpigmentacije, pospješuje obnavljanje stanica te hidratizira kožu, ujednačava put i čini je blistavom. Cijena Esencije je 369 kuna (30 ml).

Njegujući duo Esencija + Krema imaju 2 puta veću učinkovitost.

melvita-nektar-blistavu-put-piling-maska

Piling maska 2 u 1

Kremasta piling maska obogaćena iznimnom kombinacijom učinkovitih sastojaka za ujednačenu i blistavu put te mikročesticama silicijevog dioksida za nježan piling. Proizvod 2 u 1, maska i piling, jamče trenutno ujednačenu put zdravog i blistavog izgleda.Piling masku možete nabaviti po cijeni od 254 kuna (75 ml).

melvita-nektar-blistavu-put-zastitini-losion

Zaštitni losion SPF 15

Zaštitna njegujuća formula sa 100% prirodnim mineralnim filterima pomaže zaštititi kožu od štetnog djelovanja ultraljubičastih zraka. Obogaćen profinjenim mirisom bijelih cvjetova u kombinaciji s dnevnom kremom štiti kožu, ujednačava put i čine je blistavom. Cijena zaštitnog losiona je 207 kuna (30 ml).

Tags: melvita, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bijelo cvijeće za blistavu put i mladolik izgled: Melvita Nektar za blistavu put