Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bio-Oil izabrao svoje hrvatske ambasadorice

bio-oil

Bio-Oil višenamjensko suho ulje koje preporučuju farmaceuti i koje drži čvrsto prvo mjesto najprodavanijeg proizvoda u svijetu kada su u pitanju strije i ožiljci, predstavio je svoje hrvatske ambasadorice.

Anja, Tina, Maja i Abela izabrane su da svoje iskustvo korištenja ovog čudotvornog ulja prenesu svim ženama u prevenciji od strija i uspješnom rješenju ožiljaka, ali i ostalim nepravilnostima kože i neujednačenosti tena.

Hrvatske ambasadorice Bio-Oila, Anja Alavanja kao poznata TV voditeljica koja je po drugi puta trudna kao i  Tina Vukičević te  Maja Koprivnjak i  Abela Rajić Kalisar  koje su rodile, pokušat će na vlastitom iskustvu uspješno riješiti neke od najzahtjevnijih  problema kože.

Naime, Bio-Oil uspješno pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Povećava elastičnost kože i time smanjuje mogućnost nastajanja strija. Bio-Oil pomaže u poboljšanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. No, diljem svijet žene ga koriste u svrhu pojačane hidratacije, neujednačenosti tena, njezi kože s ožiljcima, anti-age tretmanima, njezi suhih stopala. Također, redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.

'Tajna uspjeha Bio-Oila je što hrani, njeguje, omekšava kožu, a istovremeno na koži ne ostavlja masni trag. Nekako se prirodno nametnulo da o samoj  kvaliteti Bio-Oila progovore i same korisnice odnosno naše ambasadorice. Stvarne žene sa stvarnim problemima kože', izjavila je brend menadžerica za Bio-Oil, gđa. Vanja Plačko Dodig mag.pharm.

bio-oil

Anja Alavanja Romac (32 godine) - TV voditeljica

Poziv za ambasadoricu Bio-Oila stigao je kao naručen obzirom da sam drugi puta trudna. Žensko tijelo u trudnoći prolazi kroz brojne promjene, tako je bilo i kod mene. Zadržavanje lijepe kože tijekom i nakon trudnoće bio mi je jedan od važnijih ciljeva, a u tome mi je pomogao Bio-Oil. Nisam dobila niti jednu striju. No, u ovoj trudnoći, osim što ću ulje koristiti na sebi, isprobat ćemo djelovanje  i na mom trogodišnjem sinu Jakovu.

Tina Vukičević (40 godina) – dr.dent.med.

Koristim Bio-Oil već godinama i izuzetno me veseli što je napokon dostupan i u Hrvatskoj. Za mene je to proizvod koji možete koristiti apsolutno za sve, od njege kože pa do njege kose, koristim ga i sada u drugoj trudnoći.

Maja Koprivnjak (34 godine) – referentica na info pultu

Nisam razmišljala niti sekunde, odmah sam prihvatila poziv Bio-Oila. Jedva čekam da krenem s  istraživanjem što sve ovo ulje može. Čula sam samo pohvale.

Abela Rajić Kalisar (26 godina) – prodajna predstavnica

Broj jedan  proizvod u borbi protiv strija konačno je prisutan i u Hrvatskoj, oduševljena sam. Potrudit ću se da prenesem sve tajne korištenja ovog magičnog pakiranja.

Tags: bio-oil

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bio-Oil izabrao svoje hrvatske ambasadorice