Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Biosolis: nova generacija krema za sunčanje

biosolis-sun-linija

Biosolis je belgijska linija krema za zaštitu od sunca proizvedene od prirodnih i sastojaka iz ekološkog uzgoja s EcoCert certifikatom, koje su nedavno stigle na naše tržište.

Biosolis kreme sadrže isključivo biljne i mineralne filtere koji, poput ogledala, reflektiraju UVA i UVB zrake stoga pouzdano štite, a ne štete niti koži ni okolišu. Razvijene su u skladu s europskim standardima za zaštitu od sunca te jamče učinkovitu zaštitu za sve tipove kože. Sadrže i do 99% aktivnih sastojaka iz bilja i prirodnih elemenata, a povrh toga, Biosolis biljni i mineralni filteri ne sadrže štetne nano čestice te su sigurni za primjenu na koži jer ne izazivaju alergijske reakcije, a uz ekstrakt aloe vere, Biosolis kreme istovremeno intenzivno vlaže i njeguju gornji sloj kože čime se koža dodatno štiti od negativnih sunčevih utjecaja i isušivanja. Poseban proces proizvodnje osigurava visoku kvalitetu krema koje nakon nanošenja ne ostavljaju bijeli trag. Svi proizvodi su vodootporni, no svakih nekoliko sati, posebno nakon dugog boravka u vodi ili na suncu, preporuča se nanošenje novog sloja kreme.

biosolis-mlijeko-ulje-fluid

Mlijeko za samotamnjenje namijenjeno je osobama koje, zbog svijetle puti i alergijskih reakcija, izbjegavaju sunčanje te svima koji žele postići brončani i preplanuli ten bez izlaganja suncu. Ulje mrkve, bogato betakarotenom, na prirodan način osigurava prirodan i ujednačen ten koji u 24 sata nakon nanošenja poprima intenzivniju boju. Revitalizirajuća formula Mlijeka poslije sunčanja s ekstraktima aloe vere, nevena i suncokretovog ulja, umiruje i hrani umornu i osunčanu kožu nakon cjelodnevnog boravka na suncu te joj pruža dubinsku hidrataciju i njegu.

Izlaganje suncu bez adekvatne zaštite može ozbiljno ugroziti zdravlje kože i ostaviti neugodne posljedice poput opeklina, rana, bora, alergija, ali uzrokovati i ozbiljnija oštećenja na koži.

Biosolis proizvodi dostupni su od sredine travnja u svim bio&bio trgovinama te ljekarnama. Cijena Mlijeka za sunčanje SF15 je 127 kuna, Mlijeka za sunčanje SF30 133 kune, Mlijeka za sunčanje za djecu SF50 159 kuna, Intenzivnog fluida za lice SF50 106 kuna, Mlijeka za sunčanje za lice SF30 93 kune, Ulja za sunčanje SF6 106 kuna, Mlijeka poslije sunčanja 82 kune te Mlijeka za samotamnjenje 106 kuna.

Tags: sunčanje, biosolis

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Biosolis: nova generacija krema za sunčanje