Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Biotherm u borbi protiv sunca i slobodnih radikala: Lait Solaire kolekcija

biotherm-solaire

Biotherm, poznat po proizvodnji krema za sunčanje od 1960. godine, ove je godine lansirao novu kolekciju njege za zaštitu protiv sunca, a tri vrhunske teksture spajaju luksuznu njegu kože s kontinuiranom zaštitom od sunca.

biotherm-solaire

Biotherm je razvio inovativne i patentom zaštićene formule s tehnologijom pojačivača filtara koja optimizira količinu neophodnih filtara s ciljem pružanja širokog spektra zaštite i dobrih rezultata na koži. U potrazi za poboljšanom zaštitom od slobodnih radikala, Biotherm je u novu liniju igradio aktivni antioksidant astaksantin koji daje prirodnu zaštitu od sunca te ima 100 puta snažnije antioksidacijsko djelovanje od vitamina E.

Kad je riječ o zaštiti od sunca, Biotherm svoju kultnu liniju proizvoda za zaštitu od sunca, Lait Solaire, obogaćuje prvim sprejem, uljem i losionom sa SPF6. A svaki novi proizvod za zaštitu od sunca sadrži okrepljujući citrusni miris koji podsjeća na tropske krajeve i hidratacijsku formulu.

Kompletna linija obuhvaća mlijeko za sunčanje (Lait Solaire) sa mirisima agruma sa SPF6, SPF15, SPF30 (199 kn), Sun Vivo gel za zaštitu od sunca za lice, vrat i dekolte, SPF30 i SPF50 (231 kn), Svilenkasto hranjivo ulje (Huile Solaire) za sunčanje SPF 6 (215 kn), Sprej za zaštitu tijela (Brume Solaire) SPF 30 (215 kn) te Oligo-termalno mlijeko za intenzivnu hidrataciju nakon sunčanja za lice i tijelo Lait Oligo-thermal (215 kn).

Tags: sunce, njega, biotherm, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Biotherm u borbi protiv sunca i slobodnih radikala: Lait Solaire kolekcija