Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Biothermova tri koraka do intezivne hidratacije

Biotherm je nadopunio svoju Biosource liniju novim proizvodima - gelom za čišćenje lica s učinkom pilinga i losionom za hidrataciju.

Obogaćena novim formulama i u još modernijem izdanju, Biothermova esencijalna linija za hidrataciju obuhvaća Biosource Exfoliating Cleansing Gel (Biosource gel za čišćenje lica s učinkom pilinga), Biosource Instant Hydration Lotion (Biosource losion za hidrataciju) te Aquasource 48h Deep Hydration Replenishing Gel (Aquasource gel za 48-satnu duboku hidrataciju). Sva tri proizvoda zajedno omogućavaju dnevnu rutinu u tri koraka za besprijekornu i intenzivnu hidrataciju.

Piling: BIOSOURCE GEL ZA ČIŠĆENJE LICA S UČINKOM PILINGA
Novi gel za čišćenje lica obogaćen je mikro-kuglicama i ultra je lagane teksture. Nova formula omogućava nježno dnevno čišćenje lica za sve tipove kože, čak i najosjetljiviju. Koža je potpuno očišćena od svih nečistoća i spremna za toniranje.

Toniranje: BIOSOURCE LOSION ZA HIDRATACIJU
Novi losion obogaćen je Aquatoril sastojkom za povećanje vlažnosti kože, manozom ('zvjezdani' sastojak Aquasource linije) te staničnom vodom termalnog planktona. Uz sinergiju ovog trojca, formula omogućava momentalni osjećaj hidratacije i optimalnu vlažnost kože. Tonizirajući losion uklanja posljednje tragove nečistoće i make-upa, simultano vlažeći gornji sloj kože.

Njega: AQUASOURCE GEL ZA 48-SATNU DUBOKU HIDRATACIJU
Bogata manozom i staničnom vodom termalnog planktona, Aquasource krema hidratizira kroz pet slojeva kože i omogućava duboku hidrataciju čak do 48 sati. Koža je hidratizirana, nježna i sjajna. Efikasnost Aquasource njege je optimizirana koristeći sva tri koraka u njezi lica.
Očekivane maloprodajne cijene su 199 kn za Biosource gel za dnevno čišćenje lica s učinkom pilinga (150 ml) i Biosource Losion za hidrataciju (200 ml), a za Aquasource gel za dubinsku hidrataciju je 328 kn.

Tags: njega, biotherm, piling, hidratacija, tonik, toniranje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Biothermova tri koraka do intezivne hidratacije