Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blagodati sjevernog mora: Stenders Jantar kolekcija

stenders-jantar-amber

Stenders u svojoj novoj kolekciji Jantar (Amber) donosi blagodati sjevernoga mora.

Jantar, često zvan sunčev kamen ili nordijsko zlato, nastao je prije oko 35-50 milijuna godina na sjeveru Europe, području koje je danas prekriveno Baltičkim morem. Taj organski dragi kamen, još u starom vijeku koristio se u ljekovite svrhe, vjerujući da ima iscjeliteljska i magična svojstva. Stendersova nova kolekcija Jantar spoj je jedinstvene arome i energije sjeverne prirode.

stenders-jantar-amber

Jantar piling za tijelo u gelu za tuširanje

Jantar piling za tijelo u gelu za tuširanje pobrinut će se za očaravajuću glatkoću vaše kože. Jantar piling će svojom toplom aromom probuditi sva vaša osjetila. Cijena pilinga je 139 kuna (250ml).

Jantar gel za tuširanje

Nježni gel za tuširanje, prožet prahom jantara čisti i omekšava kožu, a topli smolasti miris i lagana pjena obgrlit će vašu kožu, oslobađajući snagu jantara. Cijena mu je 129 kuna (250ml).

stenders-jantar-amber

Jantar sapun

Ručno rađeni sapun Baltičkog jantara činit će vašu kožu neodoljivo mekom, hidratiziranom i njegovanom. U ovom sapunu, zajedno s nježnom lipom i cvjetovima nevena, isprepletena  je energija sjeverne prirode. Cijena sapuna je 79 kuna (110g).

Jantar kuglica za kupku

Pomno, ručno izrađena kuglica za kupku pružit će vam uživanje u blagodatima sjeverne prirode, čineći kožu svilenkasto mekom. Cijena kupke je 59 kuna (125g).

Stenders proizvode možete pronaći u njihovom dućanu u shopping centru West Gate, a za više informacija pogledajte na www.stenders-cosmetics.com.

Tags: tijelo, piling, tuširanje, stenders

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Blagodati sjevernog mora: Stenders Jantar kolekcija