Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blagotvorna biljka: Dr. Organic linija Aloe Vera linija

dr-organic-aloe-vera

Kozmetika Dr. Organic prirodna je i  organska kozmetika inspirirana filozofijom 'zdravo tijelo vodi do zdravog duha'. Dr. Organic Aloe Vera linija je proizvoda koja prvenstveno vlaži kožu te je blagotvorna za suhu, dehidriranu i zrelu kožu.

Prodirući duboko u slojeve kože, stimulira fibroblaste na stvaranje elastina i kolagena, čime pridonosi smanjenju bora. Aloe vera, čudo prirode, predstavlja i prirodnu zaštitu od sunca, oslabljuje učinak  UV zraka jačanjem imunoloških reakcija kože, umirujući i obnavljajući efekt određuje njenu primjenu na koži opečenoj suncem, na tretmane opeklina, upalnih kožnih promjena, iritacija i rana.

dr-organic-aloe-vera

Aloe Vera hrani i vlaži tjeme te poboljšava regeneraciju folikula dlake. Pogodna je za njegu suhe i normalne kose, a izuzetno je korisna u tretmanu opadanje kose i seboreje, a u ombinaciji s prirodnim antisepticima (islandski lišaj i čajevac) koristi se u njezi zubi i desni - ublažava iritaciju, smanjuje otoke i upale desni.

dr-organic-aloe-vera

Proizvodi koje stavljamo na naše tijelo moraju biti zdravi i organski, kao i oni koje unosimo u tijelo. Dr. Organic proizvodi napravljeni su od najfinijih prirodnih i organskih sirovina, te  su u svakom proizvodu očuvana bioaktivna svojstva prirodnih sastojaka koja proizvode čine istinski učinkovitima. Koristeći prirodne sastojke, Dr. Organic na tržište donosi djelotvorne linije proizvoda, od kojih svaka linija odgovara određenom tipu kože i kose. Osim njege kože tijela i lica, te tjemena i kose, u ponudi su i proizvodi za njegu zubi i desni.

dr-organic-aloe-vera

Kolekcija Dr. Organic Aloe Vera uključuje gel za tuširanje (59,90 kn), maslac za tijelo (119,90 kn), regenerator za kosu (69,90 kn), krema (99,90 kn), dezodorans (59,90 kn), gel za kožu (69,90 kn), tekući sapun (59,90 kn), balzam za usne (39,90 kn), losion za tijelo (89,90 kn), tekućina za ispiranje usta (69,90 kn), šampon za kosu (69,90 kn), sapun (29,90 kn), pasta za zube (45,90 kn), vlažne maramice (29,90 kn), gel s krastavcem i viještičjom lijeskom (69,90 kn), gel s čajevcem (69,90 kn) i gel za područje oko očiju (109,90 kn).

Dr. Organic proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže štetne kemikalije, sastojke životinjskog podrijetla, GMO sastojke, mineralna ulja ili parabene. Svi proizvodi mogu se kupiti online u Bauerfeind web shopu, u Bauerfeind poslovnicama, u  ljekarnama diljem Hrvatske te u bio&bio trgovinama.

Tags: hidratacija, vera, aloe, organic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Blagotvorna biljka: Dr. Organic linija Aloe Vera linija