Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blistava koža odmah: Clinique Turnaround Duo

clinique-turnaround-concentrate-radiance-renewer-overnight

Dinamični duet iz Clinique linije Turnaround je sve što vam treba kako bi u trenu postigli blistavu kožu.

Gubitak blistavosti je na 10. mjestu briga žena diljem svijeta. Nastaje zbog pretjeranog izlaganja UV zrakama, gubitkom vlažnosti, slabe obnove stanica, malo sna i prirodnog procesa starenja. Glatka i mekša koža koja ima prirodni sjaj san je mnogih žena, a Clinique sa dva proizvoda iz Turnaround linije omogućuje ženama ostvariti taj san. Serum Radiance Renewer i krema Overnight Radiance Moisturizer prućaju nježnu eksfolijaciju, a rezultat je nova, zdrava koža bez vidljivih znakova starosti ili hiperpigmentacijskih mrlja.

clinique-turnaround-concentrate-radiance-renewer-overnight

Turnaroud Concentrate Radiance Renewer je brzodjelujući serum koji daje naprednu eksfolijaciju. Potiče prirodnu obnovu stanica gurajući nove i zdrave stanice na površinu kože. Trenutno vraća blistavost koži, a rezultat je blistavija, svjetlija i mlađa koža. Koža je zaglađenija, mekša i svilena na dodir. Sadrži koktel antioksidanata i sastojke koji zadržavaju vlagu u stanicama kože kako bi se obranila od slobodnih radikala. Svileni lagani serum koji se brzo upija i koristi se prije kreme. Cijena Turnaroud Concentrate Radiance Renewera je 461 kunu (30 ml).

Turnaround Overnight Radiance Moisturizer noćna je krema koja intezivno hidratizira. Noću se stanice kože obnavljaju te  slijedeće jutro koža izgleda odmorno i blistavo.Cijena joj je 417 kuna (50ml).

Tags: clinique, njega, piling

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Blistava koža odmah: Clinique Turnaround Duo