Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blistava put bez mrlja: L'Occitane Immortelle linija za blistavu put

Pigmentacijske nepravilnosti jedna su od najčešćih ženskih briga povezanih sa starenjem kože odmah uz bore i gubitak čvrstoće kože. Ovaj podatak ne čudi obzirom da svaka žena želi imati lijepu, zdravu i mladoliku put.

Kako bi koža što duže ostala upravo takva, moramo na vrijeme početi brinuti o njenoj potpunoj i prilagođenoj njezi. Prvi i najvažniji korak njege je zaštita kože od štetnog učinka sunčevih zraka, jer UV zrake uzrokuju prerano starenje kože i neželjene pigmentacijske nepravilnosti. L'Occitane je uz pomoć prirode stvorio jedinstvenu kolekciju proizvoda, čija sinergija još učinkovitije ujednačava put i vraća joj mladenački sjaj. Nove poboljšane njegujuće formule kolekcije Immortelle za blistavu put donose uljepšavajuća svojstva čarobnih mediteranskih 'cvjetova sunca', Immortelle-smilja i Bellis perennis-tratinčice te, kao novost u reformuliranoj verziji, ekstrat potočarke. Organsko eterično ulje smilja bogato je dragocjenim molekulama koje aktivno djeluju na tvorbu stanica, ekstrakt tratinčice djeluje na uravnoteženje tvorbe melanina te pomaže pružiti ujednačenu, mladoliku i blistavu put dok ekstrakt potočarke zaglađuje mikro-reljef kože te na taj način pruža koži iznimnu prirodnu blistavost.

Esencija za blistavu put

Esencija za blistavu put hidratantni je serum koji djeluje protiv bora, ujednačava put i čini je blistavom. Koncentrirana njegujuća formula pruža optimalne rezultate za mladolik izgled kože i trenutni učinak ujednačene i blistave puti. Vodena tekstura seruma omogućava dublje prodiranje eteričnog ulja immortelle-smilja u kožu i potiče tvorbu kolagena koji popunjava bore, ekstrakti zimzelena i potočarke zaglađuju mikro-reljef kože čineći kožu blistavijom, a ekstrakt tratinčice ujedinjen s derivatom vitamina C djeluje na smanjenje postojećih pigmentacijskih nepravilnosti. Koža je blistava i mladolikog izgleda. Kapaljka omogućuje precizno nanošenje na mjesta gdje su pigmentacijske nepravilnosti izražajnije, za ciljano djelovanje.

Cijena esencije za blistavu put je 369 kn (30 ml).

Hidratantna krema za blistavu put

Hidratantna krema za blistavu put pruža trostruko djelovanje - protiv bora, za ujednačenu put te za mladolik izgled i blistavost kože. Organsko eterično ulje immortelle-smilja potiče tvorbu kolagena koji popuni bore i učvršćuje kožu, a ekstrakt tratinčice ujedinjen s derivatom vitamina C djeluje na smanjenje postojećih pigmentacijskih nejednakosti i pomaže u sprječavanju nastanka novih te ujednačuje put.

Cijena Immortelle hidratantne kreme je 369 kn (50 ml).

Zaštitni fluid za blistavu put SPF 40/PA+++

Zaštitni fluid za blistavu put SPF 40 pruža trostruko djelovanje: protiv bora, za ujednačenu put i zaštitu od štetnog djelovanja UV zraka. To je ključni proizvod sa zaštitnim djelovanjem u kolekciji Immortelle za blistavu put. Sadrži dragocjeno eterično ulje immortelle/smilja i ekstrakt tratinčice, poznati kao mediteranski 'cvjetovi svjetlosti' imaju nadopunjujući učinak: organsko eterično ulje immortelle/smilja potiče tvorbu  kolagena koji popuni bore i učvršćuje kožu, a ekstrakt tratinčice ujednačava put i čini je blistavom.
Cijena: zaštitnog fluida je 300 kn (30 ml).

Tonik za blistavu put

Bezalkoholni tonik koji će tijekom vašeg svakodnevnog rituala njege kože ujednačiti vašu put i učiniti je blistavom. Sadrži organsku eteričnu vodicu immortelle-smilja koja omekšava kožu, ekstrakt bellis perennis-tratinčice koji ujedinjen s derivatom vitamina C pruža koži blistavost te cvjetnu vodicu hamamelisa koja poboljšava tonus kože. Nova njegujuća formula obogaćena je ekstraktom potočarke koji zaglađuje mikro-reljef kože i povećava njenu prirodnu blistavost.

Cijena tonika je 161 kn (200 ml).

 

Tags: njega, l'occitane, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Blistava put bez mrlja: L'Occitane Immortelle linija za blistavu put