Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Blistavost iz sve snage: Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum

shiseido-bio-performance-skin-glowing-energy

U Shiseidu kažu da je potrebno je samo 7 sekundi napraviti prvi dojam, a upravo toliko treba njihovom novom serumu Bio-Performance Glow Revival da počne djelovati.

Shiseido Glow Revival serum regenerira kožu na staničnoj razini, izjednačuje ton kože te smanjuje vidljive bore i crvenilo i progib te istovremeno poboljšava kožu dajući joj definiranost i gustoću.

U ovaj serum je utkana nova tehnologija kapilarnog oživljavanja kože kroz njene dubinske slojeve. Izjednačava ten, pore postaju glatke, maksimizira svjetlosni odsjaj te daje blistav izgled.

Serum se fokusira se na neujednačen ton, crvenilo, bore i pore, a njegova je formula spriječava gubitak kapilarnih nutritijenata i poboljšava stanje kože.

Deset godina istraživanja rezultiralo je otkrićem da je zamršena mreža sitnih kapilara ispod površine kože ključ za poboljšanje njenog izgleda. Novi sastojak Multi-capisolve 1124 ojačava vezivne stanice kapilara i sprječava gubitak hranjivih tvari u koži. Koža poprima besprijekoran izgled i blistavost, a vraća joj se i čvrstoća. Kako bi Glow Revival serum oživio kožu do punog sjaja, formuli je dodan i napredni TXG kompleks koji pomaže poboljšati izgled crvenila i bora te infuzija vitamina C koja smanjuje vidljiv višak melanina i pojavu tamnih mrlja. Super Bio-hijaluronska kiselina obnavlja površinu kože s vlagom.

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum idealan je za žene koje žele da njihova koža blista punom snagom. Izvrstan je za sve tipove kože, a preporučena maloprodajna cijena mu je 806 kuna.

Tags: serum, shiseido, bio-performance

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Blistavost iz sve snage: Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum