Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bogata njega sa shea maslacem pod tušem: Nivea In-Shower Smooth mlijeko za tijelo

nivea-in-shower-smooth-milk

Nakon senzacionalnog uspjeha revolucionarne linije Nivea In-Shower regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem, Nivea nadopunjuje liniju inovativnim proizvodom - Nivea In-Shower Smooth mlijekom za tijelo čija njegujuća formula s dragocjenim shea maslacem čak i suhoj koži daje dugotrajni osjećaj mekoće i hidratizacije.

nivea-in-shower-smooth-milk

Formula Nivea In-Shower Smooth mlijeka za tijelo, u dodiru s vodom, pretvara se u svilenkasti regenerator koji se trenutno upija u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Zbog nedostatka vremena velik broj žena ne koristi mlijeko za tijelo poslije tuširanja iako njihova koža treba dubinsku hidrataciju. Nivea In-Shower Smooth mlijeko za tijelo idealno je rješenje za početak dana jer svakodnevnu njegu pod tušem čini jednostavnijom.

Bogata njega sa shea maslacem nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu tijekom tuširanja. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

Preporučena maloprodajna cijena Nivea In-Shower Smooth mlijeka za tijelo (250ml) je 30 kuna.

Tags: nivea, maslac, shea, in-shower

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bogata njega sa shea maslacem pod tušem: Nivea In-Shower Smooth mlijeko za tijelo