Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bolja dijagnoza znači bolju njegu: Visia profesionalna analiza kože lica

Visia-analiza-koze

Važno je poznavati kožu jer se samo na taj način može propisati ispravan plan njenog tretiranja kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja. Iz tog razloga, ovu jesen, Poliklinika Bagatin odlučila je nadopuniti svoju paletu usluga s najnovijom i najmodernijom tehnologijom sustava analize kože lica - Visia.

Jedinstveni profil kože prvi je korak ka najpovoljnijem zdravlju i vitalnosti tena. Visia može odrediti stanje vaše kože i površinski i ispod površine. Multispektralni prikaz i analiza Visia sustava pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na vaš ukupni izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože.

Visia-analiza-koze

Visia sustav koristi višespektralni prikaz i analizu kako bi dohvatio ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena: bore, mrlje, pore, jednakost tena (varijacije boje tena), porfirini (prisutnost bakterija u porama) i UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu).

Visia pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom osoba iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila, a iscrpne informacije pomažu specijalistima Poliklinike da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas. Klijentima se uz Visia profesionalnu analizu kože lica pruža neiscrpan izvor informacija vezano za pomlađivanje kože lica. Većina nas nije sigurna u svoj tip i vrstu kože lica te nismo svjesni prave problematike zbog koje naša koža lica izgleda starije nego što zaista je.

Kod prvog tretmana dobit ćete iscrpno i detaljno izvješće o koži zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za regeneraciju, pomlađivanje ili liječenje različitih problematika kože. Kompjuter će pohraniti detalje o vama tako da nakon niza tretmana možete vidjeti kako vam se koža poboljšala. Ova nevjerojatna inovacija omogućava praćenje napretka u tretmanima za svakog klijenta, kao i poboljšanje rezultata nakon primjene odgovarajućih preporučenih tretmana.

Visia-analiza-koze

Preciznim Visia prikazom svih područja koja utječu na vaš ten, specijalisti u Poliklinici Bagatin pomoću karakterističnih rezultata mogu predložiti optimalne opcije pomlađivanja, regeneracije ili liječenja za vaše jedinstvene karakteristike tena. Na osnovi vašeg profila, program će također uključivati prilagođene preporuke za stalnu njegu kože lica s Visia prikazom kao neprocjenjivom pomoći u praćenju vitalnosti vašeg tena te provjeri učinkovitosti upravljanja njegom kože kroz vrijeme. Tako ćete moći pratiti rezultate iz tretmana u tretman, kao i napredak kroz godine.

Među brojnim varijablama koje pridonose ukupnom stanju vašeg tena, šest ih je presudnih u odabiru ispravnog tretmana za njegu kože, a to su: smještaj i dubina bora, pigmentne promjene, krvožilne promjene (crvenilo), širina i stanje pora, posljedice UV oštećenja i prisutnost porfirogenih bakterija.

VISIA profesionalna analiza kože lica procjenjuje ove faktore:

- Vidljive točke (nepravilnosti koje se javljaju na površini kože – pjege, ožiljci, mrlje od starenja i druge mrlje)

- Bore (rezultat starenja, najčešće oko očiju i usta)

- Tekstura (više i niže točke kože – plave točke ukazuju na uvučene dijelove, žuta područja na uzdignute točke)

- Pore (mali otvori rašireni po cijeloj koži)

- UV točke (oštećenja i mrlje od sunca na površini i dubljim slojevima kože)

- Smeđe točke (gubitak boje kože uključujući lokaliziranu hiperpigmentaciju, osjenčanost ispod očiju i madeže)

- Crvena područja (crvenilo uzrokovano popucalim kapilarama, rozaceom, upalama ili kao posljedica oticanja)

- Porfirini (prirodna bakterija koja se može nastaniti u porama i uzrokovati oticanje

Do 31.10.2014. iskoristite popust od 50% i naručite se na Visia profesionalnu analizu kože lica u Poliklinici Bagatin po posebnoj promotivnoj cijeni od samo 300 kn.

Tags: kože, bagatin, visia

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Bolja dijagnoza znači bolju njegu: Visia profesionalna analiza kože lica