Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Božićni setovi za nju i njega iz Afrodite

afrodita-mandelj-olive-set-lice

Kako bi sretni trenuci bili u znaku nježnih dodira i čarobnih mirisa prirode, Kozmetika Afrodita je za Božićno darivanje - za nju i za njega pripremila pet prigodnih poklon setova.

Božićni paketi na bazi ljekovitih maslina, vitamina badema, slatkog meda te sastojaka prikladnih za njegu kože najmlađih upotpunit će trenutke sreće svake obitelji.

Božićni poklon paketi linije Oliva iz Kozmetike Afrodita dragocjenim aktivnim sastojcima ekstrakta listova masline pomažu poboljšati vlažnost, te su odlična zaštita od isušivanja. Maslina - jednostavno drvo s velikim simboličnim bogatstvom daruje cjelodnevnu njegu s izuzetnom hidratantnom snagom. Linija Oliva s dragocjenim aktivnim sastojcima ekstraktom listova masline, hidratantnim kompleksom i alantoinom pomaže poboljšati čvrstoću i elastičnost kože te usporiti prerane znakove starenja.

Badem kao poslastica za svaku vrstu kože vraća snagu i otpornost kože. Sastojci slatkog badema, meda i dragocjene matične mliječi osiguravaju bogatu hidratantnu njegu i odličnu zaštitu od prekomjernog gubitka vlage. Prigodni Božićni setovi ponuđeni su u dvije varijante - za njegu lica i za njegu ruku.

afrodita-baby-natural-mandelj-set-ruke

Proizvodi za najmlađe namijenjeni svakodnevnoj njezi dječje kože učinkovito štite od vanjskih utjecaja. Proizvodi iz linije Baby Natural sadrže bio neven i karite maslac, cvjet kamilice i pantenol sastojke prikladne za svakodnevnu njegu kože te eterično ulje lavande koje djeluje umirujuće i pomaže da mališani utonu u miran san.

Poklon setovi Kozmetike Afrodita dostupni su u drogerijama dm, Kozmo, Muller, Bipa, kao i u velikim trgovačkim centrima, a cijene su im 86 kuna Oliva - set za njegu lica, 79 kuna Badem - set za njegu lica, 39 kuna Baby Natural - set za njegu najmlađih i Oliva - set za njegu ruku te 31 kunu Badem - set za njegu ruku.

Tags: poklon, afrodita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Božićni setovi za nju i njega iz Afrodite