Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Brine vas diskoloracija: Clinique Even Better linija

clinique-even-better

Imate diskoloracije, neujednačen ten, tamne mrlje? Ako vas sve to brine morate probati proizvode iz Clinique linije Even better.

Koža s više prirodnog pigmenta ima tendenciju prema diskoloraciji prije pojave linija i bora, a prvi pokazatelji promjene boje kože vidljivi su u obliku tamnih mrlja koje ne nestaju. Osim hiperpigmentacije, može doći i do hipopigmentacije i to zbog više medicinskih razloga, a utvrditi je može samo dermatolog.

Neujednačen ten i diskoloracija ima uzroke u vanjskim čimbenicima, ali djelomično i unutarnjih procesa u tijelu. Obnova stanica se usporava i koža počinje izgledati sivo i neujednačeno, a prirodna boja kože se počinje mijenjati. Melanociti počinju prekomjerno proizvoditi melanin u svrhu zaštite kože od pretjeranog izlaganja suncu što dovodi do pojave diskoloracije. Slobodni radikali koje prouzrokuju UV zrake i drugi vanjski štetni utjecaji su agresivne molekule koje dovode do oštećenja zdravih stanica kože i ta oštećenja pokazuje se kao diskoloracija, neujednačen ton kože i tamne mrlje.

Za sve te probleme Clinique je razvio liniju Even better koju konstantno razvija i širi.

Even Better Skin Tone Correcting Lotion SPF 20

Lagani losion koji pomaže smanjiti pojavu tamnih mrlja, kontrolira izlučivanje sebuma i sprječava pojavljivanje diskoloracija. Vidljivo smanjuje pojavu tamnih mrlja, diskoloraciju i neujednačen ten. Rezultati se vide već nakon 4-6 tjedana redovne uporabe. Koža je vidljivo svijetlija, a tamne mrlje su smanjenje. Namijenjen je mješovitoj koži, a cijena mu je 459 kuna.

clinique-even-better-dark-spot-corrector

Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Klinički dokazan serum koji pomaže smanjiti pojavu tamnih mrlja, hiperpigmentacije i neujednačenog tona kože, uspoređujući rezulate s vodećim sastojcima svjetskim receptima. Preporučena maloprodajna cijena seruma je 739 kuna.

clinique-even-better-concealer

Even Better Concelear

Korektor koji prekriva tamne mrlje i diskoloraciju. Trenutno ujednačava kožu, prekriva tamne mrlje i ne isušuje. Otporan je na znoj i vlagu. Preporučena maloprodajna cijena korektora je 226 kuna.

Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF20

Krema koja pomaže smanjiti pojavu tamnih mrlja i diskoloraciju. Intenzivno hidratizira i štiti od budućih znakova starenja i štetnih UVA/UVB zraka.

Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15

Krema za ruke koja smanjuje pojavu tamnih mrlja, hidratizira i štiti protiv budućih znakova starenja kože ruku.

clinique-even-better-foundation

Even Better Makeup SPF 15

Puder srednjeg prekrivanja koji tijekom vremena ujednačuje ton kože i štiti od buduće diskoloracije.

Tags: clinique, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Brine vas diskoloracija: Clinique Even Better linija