Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Brončana put na prirodan način: Biobaza Sun

biobaza-sun

Biobaza je za ovo ljeto pripremila svoj prvi proizvod za sunčanje - Biobaza Sun.

Biobaza Sun tonirani je 'pekmez' 100% prirodnog podrijetla za brzo tamnjenje i brončanu put koji ne sadrži zaštitne filtere, a može se nanositi i nakon krema sa visokom SPF zaštitom.

Obogaćen je karotenoidima iz mrkve i ekstraktom oraha iz hrvatskog uzgoja, kakao maslacem te njegujućim uljima nevena i masline. Omogućuje brže tamnjenje i postizanje brončane puti, a sastojci 100% prirodnog podrijetla koži osiguravaju hidrataciju, obavijaju je neodoljivim sjajem te potiču intenzivno tamnjenje.

U Biobaza Sun 'pekmezu' korištena je visokokvalitetna mrkva i orah iz hrvatskog uzgoja. Mrkva je bogata karotenoidima koji kao antioksidansi čuvaju strukturu i funkciju membrane stanice te smanjuju oštećenje kože uslijed UV zračenja. Ulje mrkve dubinski njeguje kožu i pospješuje njeno tamnjenje, potiče sintezu melanina dajući koži lijepu brončanu boju te se zbog toga koristi u preparatima za sunčanje. Kakao maslac obavija kožu laganim filmom ugodnog, prirodnog mirisa koji intenzivno hidratizira i blago je vodootporan te je izvrstan u prevenciji fotostarenja kože. Blagotvoran ekstrakt oraha djeluje umirujuće i balansirajuće na kožu. Maslinovo ulje pruža prirodnu zaštitu od sunca (odbija oko 20% sunčevih zraka), a bogato je vitaminima A i E i odlično je za dehidriranu, osjetljivu kožu. Nevenovo ulje smiruje upale i snažno potiče regeneraciju stanica.

Biobaza Sun preporučuje se koristiti bez zaštitne podloge, stoga je namijenjen koži koja je već postigla preplanuli ten ili je naviknuta na sunce. Koža će biti lagano tonirana, svilena i meka. Za svijetliju put, preporuka je prvo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom te nakon toga koristiti 'pekmez' za brončanu put. Uz Biobaza Sun možete uživajte u sunčanju i preplanuloj puti dok vam je koža istovremeno dobro nahranjena i hidratizirana.

Biobaza Sun pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put dostupan je u svim dm drogerijama od kraja travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79,90 kn.

Tags: sunčanje, biobaza, pekmez

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Brončana put na prirodan način: Biobaza Sun