Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Brza, učinkovita i jednostavna depilacija: luksuzna linija za depilaciju Luxepil

luxepil-proizvodi

Nova, luksuzna linija renomiranog španjolskog proizvođača, Luxepil, dostupna je sada i u dm prodavaonicama.

Pamučne trake s hladnim voskom jednostavne su za korištenje, nježne za kožu, a rezultat je glatka koža od 3 do 4 tjedna. Najbolji materijali i tehnologija birani su kako bi vam ponudili vrhunsku kvalitetu proizvoda za uklanjanje dlačica kod kuće ili na putovanju.

luxepil-trake-facial-vosak-teen

Luxepil nova linija za depilaciju kod kuće sastoji se od pet proizvoda koji vam omogućuju vrhunsku depilaciju. U Luxepil ponudi možete pronaći trake za depilaciju tijela s hladnim voskom, Teenager trake za depilaciju tijela s hladnim voskom za osjetljivu kožu, trake s hladnim voskom za depilaciju osjetljivih dijelova i lica, patronu voska, grijač za patronu i trake za depilaciju bez voska.

Linija za depilaciju Luxepil omogućuje vam nježniju i lakšu depilaciju s dugotrajnim učinkom. Trake s hladnim voskom idealne su za osjetljivu kožu jer ne iritiraju toplinom. Depilacija kod kuće će vas, osim učinkovitošću i jednostavnošću, očarati i ugodnim mirisima kupine ili jabuke.Upotreba je jednostavna, čak i za one koji ih koriste prvi put. Trake je dovoljno zagrijati među dlanovima i spremne su za korištenje.

luxepil-grijac-patrona

Svaki set Luxepil proizvoda za depilaciju uključuje i maramice s Aloe Verom za uklanjanje ostatka voska i njegu kože nakon depilacije. Rezultati ovog načina uklanjanja dlačica traju 3 do 4 tjedna. Svi proizvodi su dermatološki testirani.

Od 1. do 31. Kolovoza u dm prodavaonicama Luxepil proizvodi su dostupni po promotivnim cijenama, sniženim za 25%. Cijena traks za depilaciju tijela s hladnim voskom (16 kom) i Teenager trake za depilaciju tijela s hladnim voskom za osjetljivu kožu (16 kom) je 20,18 kuna, trake s hladnim voskom za depilaciju osjetljivih dijelova i lica (20 kom) su 18,68 kuna, patronu voska (110 ml) je 13,42 kuna, grijač za patronu 74,93 i trake za depilaciju bez voska (20 kom) su 8,93 kom.

Recenziju Luxepil traka sa hladnim voskom možete pročitati ovdje --> link

 


Tags: depilacija, luxepil

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Brza, učinkovita i jednostavna depilacija: luksuzna linija za depilaciju Luxepil