Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čarobni poklon za blagdane: Olival Čarobni poklon set

olival-carobni-set

Olival je ove blagdane pripremio Čarobni poklon set u kojem se nalaze čarobno mlijeko i čarobno zlatno ulje. U Olivalu naglašavaju da je to Čarobni set poklon uz koji će se osoba osjećati doista posebno.

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože.

Čarobno zlatno ulje zahvaljujući svojim zlatnim česticama možete koristiti i kao parfem, no ono će pružiti vašem tijelu i glamurozan sjaj, toliko željen u ovo doba godine.

Olival Čarobni poklon setovi dostupni su u Müller, dm, Bipa i Kozmo drogerijama te u Intersparu, Konzumu,  Kemigu i bolje opremljenim ljekarnama po cijeni od 129,90 kn.

Tags: ulje, mlijeko, poklon, čarobni, olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čarobni poklon za blagdane: Olival Čarobni poklon set