Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Celulitu je odzvonilo zahvaljujući ananasu, kofeinu i L-carnitinu: Biobaza Anticellulite kolekcija

biobaza-anticelulit

Iz Biobaze poručuju da je celulitu odzvonilo jer je na police drogerija stigla njihova nova, inovativna linija s prirodnom formulacijom - Biobaza Anticellulite.

Biobaza Anticellulite linija u svojoj formuli ima visoko kvalitetni bromelain iz ananasa, kofein i L-karnitin te u tri koraka nudi jedinstveno, cjelovito rješenja za njegu celulitom zahvaćene kože. Liniju čine tri proizvoda - Gel za učvršćivanje kože, Krema za oblikovanje tijela i BODY REFORM Nutrikozmetički tretman za tijelo (Serum + Kapsule).

biobaza-anticelulit

Uz moćne sastojke iz prirode, poput bromelaina iz ananasa, ekstrakta divljeg kestena, eteričnog ulja ružmarina i cedra, ulja sjemenki lješnjaka te kofeina i đumbira, novitet u anticelulitnoj njezi su BODY REFORM kapsule – dodatak prehrani s biranim sastojcima koji pospješuju tretman celulitom zahvaćene kože. Ova tri proizvoda omogućuju cjelodnevnu, cjelovitu njegu koja učinkovito potpomaže postizanje zdravog izgleda kože.

biobaza-anticelulit

Za dobro jutro - Gel za učvršćivanje kože osvježavajuće je, lagane teksture, a zahvaljujući koncentratu bromelaina iz ananasa osigurava koži prirodan lifting učinak. Obogaćen ekstraktom divljeg kestena, potpomaže proces izlučivanja štetnih tvari iz kože, dok eterična ulja mente, ružmarina i cedra pospješuju prokrvljenost kože, a dodatak aloe vere i hijaluronske kiseline koži osigurava cjelodnevnu hidrataciju. Brzoupijajuće teksture, Biobaza anticelulitni Gel za učvršćivanje kože idealan je dio jutarnjeg anticelulitnog tretmana jer ne ostavlja mastan trag na koži.

Za laku noć - Krema za oblikovanje tijela ima visoko koncentrirane prirodne sastojke, poput ekstrakta đumbira i eteričnog ulja cedra koji potiču bolju prokrvljenost kože, kofeina koji sudjeluje u razgradnji masnih stanica te vitamina A i E koji regeneriraju i vlaže kožu. Dodatak njegujućih sastojaka, kao što je hijaluronska kiselina koja utječe na elastičnost i čvrstoću te karite maslac koji je njeguje i hrani, čini ovu kremu idealnom za večernji anticelulitni tretman jer se može koristiti i za masažu.

biobaza-anticelulit

Last minute - BODY REFORM Nutrikozmetički tretman jedinstvena je jer se protiv celulita bori na 'dvije fronte'. Dvostruki pristup osigurava rezultate u kraćem vremenu. Kombinaciju koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina tijekom 20-dnevnog, intenzivnog tretmana učinkovito njeguje kožu zahvaćenu i najtvrdokornijim celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein pospješuje razgradnju nakupina masnih stanica, a ulje sjemenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je zaglađuje. Za bolji učinak preporučuje se u kombinaciji s BODY REFORM kapsulama. Last minute BODY REFORM Kapsule su dodatak prehrani osmišljen s ciljem poboljšavanja vitalnosti i zdravlja kože. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

Novu Biobaza Anticellulite liniju potražite u dm-u i odabranim Müller prodavaonicama. Cijena Gela za učvršćivanje kože je 54,90 kn, Kreme za oblikovanje tijela 59,90 kn te BODY REFORM Nutrikozmetički tretman za tijelo (Serum + Kapsule) 129,90 kn.

 

Sve o bromelinu, enzimu iz ananasa koji pomaže u borbi protiv celuita, možete pročitati ovdje --> link

Tags: biobaza, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Celulitu je odzvonilo zahvaljujući ananasu, kofeinu i L-carnitinu: Biobaza Anticellulite kolekcija