Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Cera di Cupra kreme u božićnom ruhu

cera-di-cupra-bianca-rosa-krema

Ususret blagdanima Cera di Cupra odjenula je poznate kreme Cera di Cupra Rosa i Cera di Cupra Bianca u božićno ruho.

Kreme za njegu lica sadrže djevičanski pčelinji vosak, oduvijek poznat u medicini i kozmetici po svojim zaštitnim i hranjivim svojstvima, uspješno desetljećima njeguju žensku kožu i usporavaju znakove starenja.

cera-di-cupra-bianca-rosa-krema

Cera di Cupra Bianca namijenjena je njezi normalne i masne kože lica. Sadrži obilje vrijednih hranjivih tvari i zaštitnih komponenti te pruža prvu učinkovitu obranu od napada vremena. Redovitom svakodnevnom upotrebomCera di Cupra Bianca regulira prirodni metabolizam kože te dubinski vlaži, hrani i štiti kožu lica čineći ju glatkom i elastičnom.

Smog, vjetar i sunčeve zrake izazivaju oštećenja na koži, a Cera di Cupra Rosa svojim ih dragocjenim sastojcima kao što su pčelinji vosak i glicerin lako sanira, pružajući koži dugotrajnu hidratizaciju i zaštitu. Cera di Cupra Rosa namijenjena je njezi suhe kože.

Preporučena maloprodajna cijena za kreme Bianca i Rosa od 100ml je 44 kune, a možete ih naći u DM-u, Billi, Bipi, Kozmu, Konzumu, Kauflandu, Metru i drugim velikim trgovačkim centrima.

Tags: koža, njega, kreme, suha, cera, cupra

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Cera di Cupra kreme u božićnom ruhu