Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

CHANELOVO NOVO POJAČANJE ZA LIFTING LICA

Chanelova linija za njegu lica Ultra Correction Lift koja je namijenjena ženama čijem licu treba pojačati i vratiti tonus, dobila je čak dva nova pojačanja.

 

Prvo je INTENSIVE LIFTING CONCENTRATE koji je osmišljen tako da djeluje na čvrstoću kože u srcu stanica i u dermalnoj mreži. Kombinirajući učinkovitost elemi PFA aktivnog sastojka i peptida trostrukog učinka, on prepoznaje opuštene stanice i jača vezivno tkivo. Ovo djelovanje je upotpunjeno s ekstraktom sladića koji izjednačava tonus kože i poljepšava sjaj kože lica, dan za danom. Rezultat svega je da je čvrstoća kože povećana na svim razinama, stanice su obnovljene, a dermalna mreža je osnažena s dugotrajnim rezultatima. Ten lica je ujednačen i harmoničan. Ova lagana gel struktura se nanosi svakog jutra i večeri na očišćenu kožu, a prije dnevne i noćne kreme. Cijena Intensive Lifting Concentrata je 917 kn za 30 ml.

Drugo pojačanje je LIFTING FIRMING COMFORT DAY CREAM SPF 15 u vidu bogate njegujuće kreme koja je posebno kreirana za one čija je potreba učvršćivanje kože. Formulirana je s aktivnim sastojkom elemi PFA i najčišćom koncentracijom shea maslaca koji vraćaju čvrstoću djelujući u srcu stanica kože. Zatezajući, lifting efekt se postiže odmah po aplikaciji, a učvršćivanje kože je dokazano već nakon jednog tjedna primjene. Nanosi se svakog jutra na kožu lica na koju se prethodno nanese Intensive Lifting Concentrate. Cijena Lifting Firming Comfort day Cream SPF15 je 808 kn za 50 ml.

 

Tags: preparativa, serum, chanel, krema, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa CHANELOVO NOVO POJAČANJE ZA LIFTING LICA