Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Cijeli dan bez sjaja: Vichy Normaderm Total Mat

vichy-normaderm-total-mat

Obzirom da uzrok masnog sjaja nije samo sebum već i znojenje, u ekstremnim uvjetima (stres, vrućina, vlaga) svaki tip kože može imati masni sjaj. Vichy Normaderm Total Mat svježi je hidratantni gel koji upija sve znakove masnog sjajate pruža svjež izgled tijekom cijelog dana.

Vichy Normaderm Total Mat gel ima kombinaciju Perlita, prirodnog sastojka koji matira kožu i mikro pudera s velikom moći upijanja, omogućuje dugotrajni osjećaj svježine i suhoće na dodir.

vichy-normaderm-total-mat

Kada je osoba izložena velikoj vrućini, vlazi, naporima i stresu koža lica može poprimiti masni sjaj. U Europi 1 od 2 žene zabrinuta je zbog masnog sjaja kože lica. Od toga 9% žena ima masnu kožu lica no čak 33% žena ima normalnu do mješovitu kožu - što vodi do zaključka da u ekstremnim uvjetima svi tipovi kože mogu imati masni sjaj.

Laboratoriji Vichy proveli su istraživanje na 60 žena s masnom kožom koje su izložili razlikama u temperaturi, vlazi i stresu. Rezultati potvrđuju ulogu sebuma kod nastanka masnog sjaja što je već i  otprije poznato, no bitna je i uloga koju ima znojenje, jer je i ono odgovorno za nastanak masnog sjaja kože.

Kada je koža izložena stresu ili velikim vrućinama, ona koristi znojenje kako bi postigla regulaciju. Ta fiziološka reakcija uzrokuje nelagodu i prekomjerni  sjaj te je zbog toga znojenje jedan od glavnihuzroka prekomjernog sjaja kože. Svi imamo različiti tip kože, ali se  svakodnevno nalazimo u uvjetima koji uzrokuju znojenje a time i masni sjaj pa se moramo boriti ne samo protiv sebuma već i znojenja kako bismo zadržali svjež izgled tijekom cijelog dana

vichy-normaderm-total-mat

Normaderm Total Mat je nova Vichy njega koja upija sve znakove masnog sjaja, čak i znoj. Baršunasta i hidratantna tekstura gela pruža osjećaj suhoće na dodir. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži paraben, primjeren je za osjetljivu kožu, hipoalergen, nekomedogen te sadrži termalnu vodu Vichy  koja umiruje i jača kožu.

Normaderm Total Mat  prva je Vichy njega čija inovativna formula upija sve znakove masnog sjaja ( sebum + znoj) te pruža osjećaj suhoće i svježine tokom cijelog dana. Puderasta gel tekstura apsorbira sebum, vlakna s  matirajućim učinkom kontroliraju znojenje, a Perlite ima iznimnu moć upijanja. Gel tekstura sadrži glicerin koji hidratizira kožu do 24 sata. Koža je matirana, svježa i baršunasta na dodir  uz osjećaj ugode i čiste kože cijeli dan. Tekstura proizvoda Normaderm Total Mat odlična je podloga za šminku, primjerena i za osjetljivu kožu.

Preporučena maloprodajna cijena Vichy Normaderm Total Mat gela je 121 kuna.

Tags: vichy, sjaj, normaderm, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Cijeli dan bez sjaja: Vichy Normaderm Total Mat