Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čišćenje, hidratacija i regeneracija: Nivea maske za lice

nivea-maske-za-lice

Nivea je nedavno nadopunila Aqua Effect liniju sa četiri maske za učinkovito čišćenje, hidrataciju i regeneraciju kože.

Nove maske za lice posebno su formulirane kako bi zadovoljile potrebe svih tipova kože - normalne, masne, mješovite te suhe i osjetljive. Nivea maske su savršen mini-wellness predah, koji u 15 minuta relaksacije uklanja tragove stresa s lica. Preporučena maloprodajna cijena svih maski je 12 kuna.

nivea-maske-za-lice

 

NIVEA Aqua Effect Peel-Off maska za lice (dubinsko čišćenje)

savršen je komplementarni tretman za mješovitu kožu. Nakon nanošenja, Peel-Off maska u obliku gela osuši se i stvrdne na koži. Skidanjem, uklanjaju se mrtve stanice kože i nečistoće, ostavljajući pore dubinski čistima, a kožu matiranu satima.

NIVEA Pure Effect maska za čišćenje lica (za masniju kožu)

uklanja mrlje i nečistoće. Jedinstvena formula sadrži glinu za dubinsko čišćenje pora i ekstrakt magnolije za učinkovito sprečavanje oštećenja. Pure Effect maska dubinski čisti i matira kožu za gladak i čist ten.

nivea-maske-za-lice

NIVEA Aqua Effect maska s medom (za suhu kožu, za noćnu njegu)

idealna je za suhu i osjetljivu kožu. Formula koja uključuje ekstrakt meda, prirodno ulje badema i Hydra IQ sastojak umiruje iritiranu kožu, podupire njenu prirodnu zaštitnu barijeru i čini je prekrasno mekom.

NIVEA Aqua Effect hidratantna maska za lice (hidratacija, osvježavajuće čišćenje)

preporuča se ljudima s normalnom kožom jer uspješno podiže razinu hidratacije. Formula obogaćena Hydra IQ sastojkom, aloe verom i vitaminom E pobuđuje prirodni sjaj kože uz trajne rezultate. Aloa vera ujedno suzbija i dehidrataciju pomažući koži apsorbirati vlagu.

 

Savjeti za bolji učinak maski za lice

Masku za lice najbolje je nanijeti kistom. Uzmite masku (preporuča se doza veličine oraha) i raspodijelite je ravnomjerno po licu počevši od sredine prema van, do linije kose. Nemojte masku nanositi na područje oko očiju. Ostavite je na licu 10 do 15 minuta. Otklonite je kozmetičkim maramicama, toplim ručnikom ili spužvicom. Nakon toga osušite lice.

Savjet za dehidriranu kožu

Nanesite masku na lice nekoliko minuta nakon čišćenja ili tuširanja, kada višak vode ispari, kako proces isparavanja ne bi umanjio pozitivan učinak preparata.

Savjet za iritiranu kožu

Kožu očistite mlijekom za čišćenje lica. Ostatke mlijeka i maske uklonite s nježnom celuloznom spužvicom za lice tako da pretjeranim iritiranjem ne bi poništili umirujući učinak maske na kožu.

Savjet za peel-off masku

Masku nemojte nanositi na obrve niti blizu linije kose, mogli biste imati problema s uklanjanjem.

Savjet za ekstra-intenzivni spa tretman

Toplina povećava blagotvorne učinke maske. Naprimjer, možete umočiti ručnik u vruću vodu, iscijediti i upotrijebiti ga kao vrući oblog. Nanesite masku, smjestite se u udobnu fotelju, stavite topli ručnik na lice i opustite se.

Tags: nivea, čišćenje, maske, hidratacija, regeneracija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čišćenje, hidratacija i regeneracija: Nivea maske za lice