Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čišćenje i njega područja oko očiju sa organskom Melvita kozmetikom

melvita-ruzin-nektar-ulje-gel

Melvitina kolekcija za njegu lica Ružin nektar obogaćena je za još dva proizvoda - Osvježavajući gel za područje oko očiju i Baršunasto ulje za čišćenje.

Preporučena maloprodajna cijena oba proizvoda je 161 kunu.

melvita-osvjezavajuci-gel-za-podrucje-oko-ociju

Osvježavajući gel za područje oko očiju

Obogaćen ekstratom divlje ruže i i različka s planinskih visina te crvene morske alge, ovaj gel se bori protiv podbuhlosti i tamnih kolutova. Latice divlje ruže korištene u formuli Osvježavajućeg gela za područje oko očiju, ubrane su ručno, u zoru, na visoravnima planine Vercours. Imaju iznimna svojstva

hidratacije i revitalizacije. Ekstrat crvene alge pojačava učinak ruža, pospješuje mikrocirkulaciju čime pojačava drenažni učinak i sprječava pojavu novih kapilara na površini kože, odnosno ublažava tamne kolutove. Podbuhlost je vidljivo smanjena (rezultati testiranja dokazuju smanjenje podbuhlosti za više od trećinu u jednom mjesecu), a tamni podočnjaci blijede (vidljivo smanjenje podočnjaka za više od 55% u jednom mjesecu).

melvita-barsunasto-ulje-za-ciscenje

Baršunasto ulje za čišćenje

Prvo organsko ulje za čišćenje s uljem sjemenki divlje ruže i ekstraktima svježih ruža iz cijelog svijeta, dobivenima postupkom 'enfleurage' (metoda nježne ekstrakcije namakanjem svježih cvjetnih pupoljaka u organskom biljnom ulju) u dodiru sa vodom se pretvara u kremasto mlijeko. Njegujuća zaštitna formula nemasne teksture, temeljito čisti kožu. Ovo svilenkasto ulje za čišćenje s nježnim mirisom ruža, uklanja i tešku večernju šminku, sadrži ulje šipka i ekstrakt iz ružinih latica koji pomažu ukloniti nečistoće, istovremeno sprječavajući isušivanje kože. Ulje se nanosi na navlaženo lice i područje oko očiju, te se nježno umasira, a potom temeljito ispere čistom vodom. Prirodna, biljna pjenušava baza, kokosov glicerin i oleinska masna kiselina osnova su ove inovativne formule, koja hvata i uklanja nečistoće.

Tags: melvita, čišćenje, ulje, organska

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čišćenje i njega područja oko očiju sa organskom Melvita kozmetikom