Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čista i matirana koža: L'Occitane Anđelika i limun

loccitane-andelika-limun

Anđelika je jedinstvena biljka koja nevjerojatno brzo raste, što joj omogućava njena iznimna moć crpljenja vode, a L'Occitane je na temelju ekstrakata iz te jedinstvene biljke kreirao kolekciju za njegu lica koja koži osigurava svu potrebnu hidrataciju.

Patentirani njegujući kompleks s anđelikinom vodicom i anđelikinim eteričnim uljem pospješuje prirodnu hidrataciju i elastičnost kože te joj vraća zdravi sjaj. Posebno za njegu mješovite i masne kože L'Occitane je organsku anđeliku ujedinio s organskim eteričnim uljem limuna koji djeluje pročišćavajuće i adstringentno za čišći ten bez masnog sjaja.

S kolekcijom Anđelika i limun koža će biti hidratizirana i revitalizirana, ten čišći i dugotrajno matiran, a put zdravo blistava.

loccitane-andelika-limun

Pjena za čišćenje lica Anđelika i limun

L'Occitane je u ovoj pjeni za čišćenje lica ujedinio ekstrakt organske anđelike koja hidratizira i krijepi te organsko eterično ulje limuna koje djeluje pročišćavajuće i adstringentno. Ovaj iznimno pjenušavi čistač odlično čisti mješovitu i masnu kožu te joj vraća podatnost i ravnotežu. Nježno odstranjuje šminku, nečistoće i višak sebuma te dubinski čisti pore. Koža je dubinski pročišćena, potpuno čista i matirana.

loccitane-andelika-limun

Matirajući tonik Anđelika i limun

U matirajućem toniku L'Occitane je ujedinio ekstrakt organske anđelike koji hidratizira i krijepi te organsko eterično ulje limuna koje djeluje pročišćavajuće i adstrigentno. Bezalkoholni matirajući tonik odlično zaključuje čišćenje kože te čuva njenu podatnost i ravnotežu. Nježno uklanja nečistoće i višak sebuma te krijepi kožu i matira put. Koža je odlično matirana, bez masnog sjaja i potpuno očišćena.

Cijena pjene za čišćenje i matirajućeg tonika iz Anđelika i limun linije je 130 kuna (svaki).

Tags: čišćenje, l'occitane, tonik, matiranje, pjena

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čista i matirana koža: L'Occitane Anđelika i limun