Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čista koža stvorena za poljubac: Vichy Normaderm Kiss

vichy-normaderm-kiss

Karakteristika masne i problematične kože je pretjerano djelovanje žlijezda lojnica, stoga je odabir odgovarajućih proizvoda prvi važan korak do zdravog i lijepog izgleda kože. Linija proizvoda Vichy Normaderm uključuje proizvode za čišćenje, njegu i prekrivanje, prilagođene potrebama kože sklone nepravilnostima. Za kožu tako čistu da pobuđuje želju da je poljubite, Vichy je pripremio Normaderm Kiss poklon-paket sa mini proizvodima za čišćenje, njegu i prekrivanje lica koji možete dobiti prilikom kupnje odabrane Normaderm njege.

Među glavnim uzrocima nepravilnosti na koži su prekomjerno izlučivanje sebuma, razmnožavanje bakterija i lokalne upale što utječu na izgled kože: epitel odeblja, ten je bez sjaja. A budući da se koža teže obnavlja, nepravilnosti često za sobom ostave ožiljke, a pore su vidljivije. Sve to pogoršava stanje.

Za rješavanje problema masne i problematične kože ključno je svakodnevno provođenje rutine čišćenja i njege kože. Biramo proizvode namijenjene posebno tom tipu kože, jer je važno regulirati izlučivanje sebuma na način da time ne uzrokujemo isušivanje kože.

vichy-normaderm-kiss

Normaderm Kiss poklon-paket uključuje Normaderm gel za dubinsko čišćenje kože (30 ml), Normaderm losion za čišćenje lica (30 ml), Normaderm potpuna hidratantna njega za kožu sklonu nepravilnostima (3 ml) te Normaderm Teint tekući puder protiv nepravilnosti (1 ml).

Normaderm gel za dubinsko čišćenje kože ima kombinaciju sastojaka s učinkom pilinga i sredstva za umirenje kože u pjenušavom gelu. Uklanja sebum i nečistoće bez isušivanja kože. Nakon korištenja koža je svježa i meka.

Normaderm losion za čišćenje lica prikladan je za kožu sklonu nepravilnostima, čisti i djeluje na sužavanje pora. Već nakon prvog nanošenja koža gubi masni sjaj, a pore su odčepljene.

Normaderm potpuna hidratantna njega za kožu sklonu nepravilnostima djeluje na nepravilnosti kao što su bubuljice i akne, proširene pore, masan sjaj, crvenilo, mrlje i neravnomjeran ten. Proizvod je prikladan za osjetljivu kožu, hipoalergen i s termalnom vodom Vichy, što na kožu djeluje umirujuće i okrepljujuće.

Normaderm Teint tekući puder protiv nepravilnosti je puder koji je otporan na sebum i obogaćen aktivnom tvari Zincadone A, što ograničava razmnožavanje bakterija, koje uzrokuju nastanak nepravilnosti i regulira proces obnove stanica i djeluje keratolitički. Formula tekućeg pudera protiv nepravilnosti Normateint bazirana je na emulziji vode u silikonu, što na koži stvara tanki film. Velik udio hlapivih sastojaka omogućava jednostavno nanošenje i dugotrajnu postojanost. Jedinstvena kombinacija puderastih čestica vodi brigu o osjećaju lakoće i baršunastom izgledu.

Tags: vichy, čišćenje, njega, akne

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čista koža stvorena za poljubac: Vichy Normaderm Kiss