Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čista, perfektna koža sa Biotherm PURE∙FECT SKIN

Kakva je vaša koža? Ako je nečista, masna, sjajna, s vidljivim porama, mrljama i nepravilnostima slobodno nastavite čitati.

Biotherm ima rješenje za njegu kože koje se temelji na novom saznanju. Nepravilnosti više nisu pitanje tipa kože i javljaju se i nakon adolescencije u odrasloj dobi. Svi znamo uzroke – stres i nepravilna prehrana u kombinaciji s vanjskim uvjetima, poput vlage, topline i zagađenja zraka, mogu poremetiti ravnotežu naše kože. Biothermovi znanstvenici su otkrili i smanjili glavne nepravilnosti koje se javljaju do 40. godine života te svoja saznanja pretočili u novu liniju za njegu kože - PURE∙FECT SKIN.

Pure∙Fect Skin ciljano djeluje na smanjivanje nepravilnosti u mlađoj i starijoj dobi kroz trostruku formulu protiv neprirodnog sjaja, vidljivih pora i nepravilnosti.

Koristi snažna antibakterijska svojstva ekstrakta alge Laminariadigitata kroz zajedničko djelovanje s cinkom, koji regulira lučenje sebuma. Ekstrakt perlita u funkciji regulacije sjaja upotpunjuje aktivne sastojke koji poboljšavaju kvalitetu naše kože. Osim kvalitete kože, poboljšava i njenu teksturu, a ten izgleda čisto i iznimno hidratizirano.

Adolescenti do 25-e godine života imaju najviše problema s T-zonom gdje se javljaju nepravilnosti, dok se u odrasloj dobi (od 25 godina pa nadalje) nepravilnosti formiraju u obliku slova U. T-zona obuhvaća čelo i nos, dijelove lica na kojima se nepravilnosti najčešće javljaju zbog pretjeranog lučenja sebuma i proizvodnjom hormona, a U-zona obuhvaća bradu, obraze i područje oko usta. Nepravilnosti u U-zoni prvenstveno su rezultat životnog stila i vanjskih uvjeta, a mogu utjecati na sve tipove kože.

Linija za dnevnu njegu kože Pure∙Fect Skin sadrži snažne aktivne sastojke koji djeluju na uzroke nepravilnosti te ih kombinira sa sastojcima namijenjenim čišćenju. Tri su koraka njege – čišćenje, toniranje i hidratacija.

1. Dnevno čišćenje

GEL ZA ČIŠĆENJE KOŽE I SPRJEČAVANJE NEPRIRODNOG SJAJA sa prozirnom i laganom teksturom koja se po nanošenju trenutačno pretvara u bijelu pjenu.

2. Dnevno toniranje

TONIK ZA ČISTU KOŽU koji nježno uklanja posljednje tragove nečistoća.

3. Dnevna hidratacija

HIDRATANTNI GEL ZA ČISTU KOŽU uklanja nepravilnosti i neprirodni sjaja kod mješovite i masne kože te je potpuno hidratizira.

Svaki proizvod u liniji sadrži svježi citrusno-cvjetni miris sa gornjim citrusnim notama nerolija, bergamota, limete i naranče, srednjim notama ozona i elemija s cvjetnom primjesom lavande te bazne note puderasto-kristalnog mošusa.

Očekivane maloprodajne cijene gela za čišćenje lica (BIO-PUREFECT SKIN GEL NETTOYANT) i tonika (BIO-PUREFECT SKIN LOTION) je 195 kn, a hidratantnog gela (BIO-PUREFECT SKIN SOIN HYDRA) 255 kn.

Tags: njega, biotherm, pore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čista, perfektna koža sa Biotherm PURE∙FECT SKIN