Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čisto zlato za kožu: La Prairie Cellular Radiance Pure Gold

la-prairie-radiance-pure-gold

La Prairie je u svojom kolekciji Cellular Radiance (--> link) koja vraća mladenačku čvrstoću i sjaj kože.  U liniji je korišten i La Prairie ekskluzivni Cellular Complex koji pomaže u procesu prirodnog obnavljanja.

 

la-prairie-radiance-pure-gold

Cellular Radiance Pure Gold koncentrat je čistog zlata koji objedinjuje najbolje od drevnog znanja i moderne znanosti. Svo to znanje je objedinjeno u višenamjenskom serumu koji zamjenjuje korištenje raznih seruma, a postiže izvanredne rezultate. Osim napredne tehnologije, u liniji se koristilo i koloidno zlato  za postizanje trenutne i dugoročne anti-aging njege.

Jedinstveni kompleks umanjuje učinke glikacije koja rezultira gubitkom elastičnosti kože i snažniji je u neutralizaciji oštećenja na koži uzrokovanih utjecajima slobodnih radikala. Serum je bogati peptidima koji poboljšavaju epidermalnu koheziju da bi smanjili opuštenost kože te posebnim kompleksom koji vraća blistavost i hidratizira.

la-prairie-radiance-pure-gold

Cellular Radiance Pure Gold aerum poboljšava i usavršava kožu zahvaljujući čistom zlatu koje sprječava propadanje kolagena i elastina pomoću novog anti-glikacijskog kompleksa te vraća blistavost zahvaljujući poboljšanim osvjetljivačima kože pojačanima sa ekstraktom graška koji ujedno spriječavaju nastajanje novih pigmentacijskih mrlja.

Mikrosfere pohranjuju hijaluronsku kiselinu u kožu te na taj način 'podižu' bore u roku jednog sata i omogućuju dugotrajnu hidrataciju. Serum je bogat i phytoestrogenom koji koži vraća vitalnost i energiju za vrijeme hormonalnih nestabilnosti. Super koktel antioksidanata pomaže u borbi protiv slobodnih radikala.

Cellular Radiance Pure Gold serum ima svilenkastu teksturu čija je glavna karakteristika brzo prodiranje u epidermis.

Preporučena maloprodajna cijena Pure Gold seruma je 4.306 kuna.

Tags: koncentrat, serum, blistavost, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čisto zlato za kožu: La Prairie Cellular Radiance Pure Gold