Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Clarins ulja za lice: blagodati iz bogatstva biljaka

Već više od 50 godina, Clarins sjedinjuje znanstvena istraživanja i bogatstvo biljaka, prepoznajući njihove mirisne i ljekovite blagodati.

Clarinsovi stručnjaci su stvorili ova ulja još davne 1965. godine, a namjena im je bila za korištenje u Institutima ljepote. Sadrže 100% čiste biljne ekstrakte i svako pojedino ulje je rezultat mješavine biljnih ekstrata sa eteričnim uljima po načelima aromaterapije i fitoterapije kako bi koži pružili ravnotežu. Clarins odabire najdragocjenije biljnih ekstrakata za stvaranje najučinkovitije kombinacije, što objašnjava nevjerojatnu učinkovitost prirodnih ulja.

Blue Orchid Face Treatment Oil

Esencijalno ulje pačulija i ekstrakt plave orhideje revitaliziraju i pružaju tonus epidermisu dok lješnjakovo ulje hidratizira, hrani i čini kožu mekom. Ulje je napravljeno od 100% čisti biljni ekstrakti i namjenjeno je dehidriranoj koži.

Lotus Face Treatment Oil

Namijenjeno je mješovitoj ili masnoj koži, a sastoji se od esencijalnog ulja ružmarina i geranija i ekstrakt lotusa koji pročišćavaju, sužavaju poširene pore, poboljšavaju teksturu kože i stvaraju ravnotežu te od lješnjakovog ulja koje hidratizira, hrani i čini kožu mekom.

Santal Face Treatment Oil

Esencijalna ulja sandalovine, kardamona i lavande umiruju kožu, smanjuju crvenila i stimuliraju epidermis, a lješnjakovo ulje je hidratizira i hrani. Izvrsno je za suhu kožu.

Način primjene:

Ulja za lice koriste se navečer na očišćeno lice. Uvijek nanose na vlažnu kožu, još mokru od tonika. Potreban je mala količina, nekoliko kapi stavi se na ruke i laganim tapkajućim pokretima nanese na lice.

Preporučena maloprodajna cijena Clarins ulja za lice je 295 kn.

 

Tags: njega, ulja, clarins

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Clarins ulja za lice: blagodati iz bogatstva biljaka