Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Clarinsovi čistači nove generacije savršeno uklanjaju make-up

clarins-make-up-remover

Make-up se promijenio, a s njim su se promijenili i čistači make-upa. Vodootporne maskare i tuševi, pigmentirana sjenila, dugotrajne olovke za oči i tuševi – make-up koji nanosimo na oči sve je dugotrajniji i stoga se teže i skida klasičnim čistačima...

Kako bi bili sigurni da jeste skinuli kompletan make-up, Clarinsovi su stručnjaci su osmislili čistače nove generacije u dvije verzije – za vodootpornu i tešku šminku Instant Eye Make Up Remover te za laganiju, dnevnu šminku Gentle Eye Make Up Remover.

clarins-make-up-remover

Instant Eye Make Up Remover za vodootpornu i tešku šminku dvofazni je losion koji ne ostavlja masni trag i koji brzo i efikasno uklanja sve tragove vodootporne šminke.

Gentle Eye Make Up Remover za laganiju, dnevnu šminku je osvježavajući i umirujući losion koji savršeno i nježno uklanja sve tragove make-upa i nečistoća.

Novi Clarins čistači za područje oko očiju imaju nove, promijenjene sastojke, teksturu i miris. Sadrže ekstrakt kamilice iz organskog uzgoja i cvjetnu vodicom različka i ruže. Namijenjeni su i za izuzetno osjetljive oči te za osobe koje koriste kontaktne leće. Umiruju osjetljivo područje oko očiju, osvježavaju i čine kožu mekom te istodobno osnažuju i štite trepavice. Ne sadrže alkohol i imaju pH faktor identičan suzama stoga ne iritiraju oči.

Cijena Instant Eye Make Up Removera za vodootpornu i tešku šminku je 168 kuna, Gentle Eye Make Up Removera za laganu šminku je 181 kunu.

Tags: make-up, oči, clarins, čistači

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Clarinsovi čistači nove generacije savršeno uklanjaju make-up