Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Clarisonic Nautical Summer Collection uklanja nečistoće, masnoće i šminku te kožu čini osvježenom i prekrasnom

clarisonic-mia2-faded-rose-belached-denim

Dolaskom nove sezone mijenjaju se moda i rituali ljepote. Budući da se sve više govori ovažnosti prirodno blistavog tena, Clarisonic je savršeno tempirao lansiranje nove linije Nautical Summer Collection koja kožu čini glatkom, mekom i zdravom za najbolji mogući početak nove sezone.

Mia 2 nije samo estetski privlačan proizvod. Krase ga dvije brzine te patentom zaštićena sonična tehnologija za koju je klinički dokazano da čisti kožu šest puta bolje od ručnog čišćenja. Za razliku od rotirajućih aparata, Clarisonicovi uređaji za čišćenje lica osciliraju naprijed-natrag pri soničnoj frekvenciji koja proizvodi preko 300 mikropokreta u sekundi, nježno masirajući kožu i pritom uklanjajući nečistoće iz pora. Clarisonicovi uređaji za sonično čišćenje Mia 2 prilagođavaju se prirodnoj elastičnosti kože i temeljito je čiste, a rezultat je prekrasna tekstura i smanjenje veličine pora. U samo 60 sekundi, sonično djelovanje uklanja nečistoće iz kože i poboljšava apsorpciju krema, seruma i ovlaživača, a time i njihovu učinkovitost. Rezultat je mekša i glatkija koža te blistav ten.

clarisonic-mia2-faded-rose-belached-denim

Clarisonicova linija Nautical Summer Collection posebno je izdanje uređaja Mia 2 u dvije vedre i zabavne ljetne boje - Faded Rose(blijedo ružičasta nijansa) i Bleached Denim (nijansa ispranog trapera).

Svaki set uključuje aparat Clarisonic Mia 2 , univerzalni punjač pLink, četku za osjetljivu kožu, osvježavajući gel za čišćenje (30 ml) te zaštitnu kutiju, idealnu za putovanja. Linija je dostupna od početka srpnja ekskluzivno u Muelleru na Trg B.J.Jelačića te CCO Jankomiru po cijeni od 1.175,70 kuna.

Tags: clarisonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Clarisonic Nautical Summer Collection uklanja nečistoće, masnoće i šminku te kožu čini osvježenom i prekrasnom