Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Clean&Clear rutina za čist ten

clean-clear-truly-gentle-facial-wash

Clean&Clear linija proizvoda vodi rat protiv omraženih prištića i akni. Koža zna intenzivno reagirati na stresne situacije s kojima se mnogi susreću na početku školske godine. Želite li ukloniti višak masnoće, nečistoće i mrtve stanice s lica, a uz to i spriječiti ponovnu pojavu prištića, Clean&Clear linija ima proizvode za tu namjenu.

Zlatno pravilo za njegu mladenačkog lica je svakodnevna njega kože, a borba protiv mitesera i 'običnih' prištića u svega tri koraka može početi s Clean&Clear proizvodima.

Prvi korak u njezi kože je pranje lica s Clean&Clear gelom za pranje lica, za nježno odstranjivanje nečistoća. Lagana pjena koja se stvara trljanjem lica je zasigurno najveći užitak nakon uzbudljivog dana. Glavni problem s kožom su mrtve stanice koje začepljuju pore te uzrokuju stvaranje mitesera i pojačano lučenje sebuma, na što preventivno djelujemo Clean&Clear gelom za čišćenje lica.

Clean&Clear tonik je tajno ime za borbu protiv nečistoće. Blazinica će vam pokazati koliko efikasno ovaj proizvod odstranjuje nečistoće, istovremeno smirujući kožu. Dobro je poznato da je najvažnija stvar očistiti lice od ostataka šminke i nečistoća koje vam na prvu i nisu vidljive.

Hidratantna krema je kraljica njege, a glavni razlog tome je njena moć dubinskog hranjenja i regeneracije. Dobra hidratacija ključna je za njegovanje vaše kože u kombinaciji s adekvatnom njegom za vaš tip kože.

Bez obzira kojitip kože imali, normalan, mješovit ili suh, Clean&Clear ima u paleti kozmetičkih preparata onaj koji može pružiti odgovarajuću njegu za sve tipove kože. Na vama je samo da odredite koji Clean&Clear preparat je idealan izbor za vas. Clean&Clear proizvode možete naći u drogerijama po cijenam od 26 do 35 kuna.

Tags: clean&clear, akne

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Clean&Clear rutina za čist ten