Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Cotoneve nam pripovjeda nježnu priču o pamuku

cotoneve-blazinice-maramice-za-odstranjivanje-sminke

Nema tko nije bar jednom kupio i koristio Cotoneve blazinice, a nedavno su redizajnirali svoje proizvode te lansirali i intimne vlažne maramice za muškarce i žene te vlažne maramice za skidanje šminke.

Svi Cotoneve proizvodi ugodni su i prirodni budući da su napravljeni od najčišćeg i najmekšeg pamuka.

Cotoneve vlažne maramice za skidanje šminke idealno su rješenje za sve koji žele brzo, efikasno, a opet blagotvorno rješenje za lice. Sadrže ekstrakt pamuka, vitamina E, ulje argana i bademovo ulje. Nježne su i blage prema koži, ali nepopustljive prema nečistoći. Dostupne su i u pakiranjima po jedan komad što ih čini idealnima za putovanja. Preporučene cijene maramica su 19 kuna za 10 komada te 30 kuna za 20 komada.

cotoneve-intimne-maramice-za-zene-muskarce

Cotoneve je prvi u Europi lansirao intimne vlažne maramice za muškarce Wet Wipes For Men. Mirisne, higijenske i osvježavajuće maramice napravljene su od čistog pamuka, nježne su i prirodne za kožu, te sadrže posebnu formulu sa ekstraktima pamuka koja osvježava i štiti. Cijena im je 28 kn (10 komada).

Intimne vlažne maramice za žene također su napravljene od čistog pamuka, nježne su i prirodne za kožu, a sadrže ekstrakt pamuka, aloe vere, calendule i ekstrakt baobaba, što daje ugodan osjećaj svježine. Preporučena maloprodajna cijena im je 17 kuna (10 ko)..

cotoneve-stapici-za-usi

U nježnoj Cotoneve priči od pamuka također se mogu pronaći i klasične blazinice u pakiranjima od 100 komada (12 kn), 80 komada (10 kn) te 60 komada (9 kuna) te štapići za uši koji su prikladni i za brzo popravljanje make-upa. Savršeno su precizni pa pomažu pri odstranjivanju preslikane maskare ili viška sjenila. Štapić jednostavno navlažite ili običnom vodom ili micelarnom i popravite make-up.

U periodu od 1.11.2012. do 30.4.2013. traje i velika nagradna igra 'Cotoneve – nježan kao san donosi nagrade za ljepši dan', u kojoj mogu sudjelovati svi koji kupe bilo koja dva proizvoda iz Cotoneve asortimana, a glavne nagrade su Vespa LX 50, svaki mjesec Cotoneve Beauty Spa vikend u Opatiji za dvije osobe te raskošni paketi Cotoneve proizvoda.

Tags: maramice, cotoneve, blazinice

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Cotoneve nam pripovjeda nježnu priču o pamuku