Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čudesna koža ispod maske: Biotherm Skin.Best Wonder Mud

biotherm-wonder-mud

Biotherm Skin.Best Wonder Mud nova je maska za čišćenje lica od nečistoća iz urbanog okružja koja u trenu vraća prirodni sjaj, a pore su vidljivo smanjene.

Skin.Best Wonder Mud maska je za reoksigenaciju kože nakon utjecaja nečistoća iz urbanog okružja. Sadrži ekstrakt alge H. pluvialis koja je bogata astaksantinom, jednim od najsnažnijih prirodnih antioksidanata te ekstrakt Ghassoula, planinske gline za dubinsko čišćenje i obnavljanje kože. Rezultat su smanjene pore i oksigenirana, baršunasta koža prirodnog sjaja.

Utjecaji iz urbanog okružja pogoduju nakupljanju nečistoća, toksina i slobodnih radikala, koji u kombinaciji s make-upom često rezultiraju gubitkom zdravog sjaja. Ciljana maska protiv takozvane 'gradske kože' iz linije Skin.Best čisti prekomjerni sebum, uklanja nečistoće iz začepljenih pora i oksigenira kožu, omogućujući joj da ponovno ‘prodiše’.

biotherm-wonder-mud

Zahvaljujući prozračnoj teksturi, maska Skin.Best Wonder Mud ne isušuje kožu te se jednostavno nanosi i uklanja. Osvježava poput pjene, a lagana tekstura omogućuje jednostavno skidanje nakon tri minute. Kombinacija drobljenih koštica marelice i bestežinske teksture omogućuje nježnu eksfolijaciju i donosi sasvim novo osjetilno iskustvo.

Skin.Best Wonder Mud nudi inovativno rješenje - za optimalni tretman čišćenja koristite masku u bilo koje doba dana, a ne samo prije spavanja. Dvaput tjedno za sveobuhvatnu primjenu po dolasku s posla ili trčanja, ciljano za T-zonu ili samo na obrazima, za oblikovanje i osvjetljavanje kontura.

Maska Skin.Best Wonder Mud pogodna je za sve tipove kože, uključujući i najosjetljiviju, a cijena joj je 384 kune (75 ml).

Tags: biotherm, maska, skin.best

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čudesna koža ispod maske: Biotherm Skin.Best Wonder Mud