Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čudotvorna formula kamelije: Chanel Hydra Beauty kreme

chanel-hydra-beauty

Chanelova linija za hidrataciju Hydra Beauty je postala bogatija za još dva proizvoda Hydra Beauty Crème i Hydra Beauty Gel-Crème.

Dosad je u liniji bio samo Chanel Hydra Beauty Sérum čija formula se bazira na cvijetu kamelije. Kao i serum, ove kreme sadrže čudotvornu formulu sastavljenu od cvijeta bijele kamelije dobivenog polifrakcijom. To je ekskluzivna metoda ekstrakcije koju koristi samo Chanel. Takvom metodom dobiven ekstrakt djeluje na očuvanje vlage u koži. Kako bi se ovaj proces u koži stabilizirao, u formulu krema dodan je plavi đumbir, unikatna biljka koja raste na visoravnima Madagaskara, a u kozmetici je to vrlo snažan antioksidans. Osim ovih moćnih sastojaka, kreme se odlikuju prekrasnim mirisima, baš svojstvenim Chanelu. Tako će koža uživati u njezi ovim kremama, a duh će uživati u opojnosti mirisa bijele breskve, lubenice, jasmina, božura i ciklame na drvenastoj podlozi i bijelom mošusu. Kreme su formulirane prema zahtjevima različitih tipova kože.

chanel-hydra-beauty

Hydra Beauty Crème je svojom bogatom teksturom namijenjena za njegu normalne i suhe kože. Uz gore spomenute sastojke, ona je obogaćena i shea maslacem kako bi koža bila glatka i svježa cijeloga dana.

Hydra Beauty Gel-Crème je specijalno formulirana za zahtjeve normalne i mješovite kože. Ova lagana struktura gel-kreme daje svježinu i mat izgled lica. Izuzetno je pogodna kao podloga za nanošenje šminke.

Za najbolje rezultate preporuča se nanošenje Hydra Beauty Crème ili Gel-Crème ujutro i navečer nakon aplikacije Hydra Beauty Séruma jer su ove formule stvorene da bi zajedno djelovale u sinergiji.

Preporučena maloprodajna cijena seruma od 50ml je 739 kn, a cijena obje kreme je 471 kn.

Tags: serum, chanel, krema, njega, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čudotvorna formula kamelije: Chanel Hydra Beauty kreme