Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čuvar mladosti kože: Uriage Isofill

uriage-isofill

Uriage je lansirao novu liniju Isofill za učinkovito djelovanje protiv bora koje poštuje fiziologiju kože.

Laboratorij Uriage je dizajnirao ekskluzivni patentirani kompleks ISO-3R koji obuhvaća dermatološku stručnost i napredna istraživanja.

Proces starenja kože je genetski programiran, ali mu pridonose i vanjski faktori koji povećavaju proizvodnju slobodnih radikala koji oštećuju stanice. Slobodni radikali aktiviraju enzime koji mijenjaju ili razaraju hijaluronsku kiselinu, kolagen i elastan i proteine koji se nalaze u koži. Koža postupno gubi blistavost i tonus, pojavljuju se bore.

Tretmani iz Isofill linije prirodno potiču tri osnovna fiziološka mehanizma protiv bora. Potiču proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline, skladištenje hijaluronske kiseline te reaktiviraju antioksidativnu snagu stanica. Rezultat je korekcija bora, očuvanje mladolikosti kože i vraćena blistavost.

uriage-isofill

Uriage Isofill serum

Ultrakoncentrirani tretman za savršeno djelovanje u kombinaciji s kremom. Obzirom da je dovoljno koncentriran može se koristiti samostalno. Lagane je i prozračne teksture i nježne ružičaste boje. Maloprodajna cijena mu je 309 kuna (30 ml).

Uriage Isofill krema

Ima laganu teksturu emulzije za svilenkasti osjećaj na koži. Oblikovana za čisto zadovoljstvo normalne i kombinirane kožu. Cijena Isofill kreme je 299 kuna (50 ml).

Tags: serum, krema, bore, uriage, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Čuvar mladosti kože: Uriage Isofill