Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Cvjetovi koji donose sreću: L'Occitane Karite maslac kolekcija

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

Kao i svake jeseni, L'Occitane je i ove lansirao svoju LE kolekciju sa karite maslacom pod nazivom Cvjetovi sreće. Ograničeno izdanje s mirisima cvjetova koji donose sreću napravljena je prema pričama iz Zapadne Afrike.

L'Occitane su ovom prilikom nadahnule dvije prekrasne tradicije Zapadne Afrike: pletenje košara i pričanje tradicionalnih pripovijetki. Žene Zapadne Afrike tradicionalno izrađuju ručno pletene košare od prirodnih materijala poput kore, korijenja ili živopisno obojanih listova tamošnjih stabala. Živahne boje i uzorke koji krase proizvode novog ograničenog izdanja, osmislio je sam Olivier Baussan, osnivač L'Occitanea. Inspiraciju je pronašao u tim prekrasnim tradicionalnim košarama i u žarkim bojama afričkog sunca.

Tri 'cvijeta sreće' s iznimnim svojstvima su latice ruže, cvjetovi datulje i cvijet manga. Latice ruže razotkrivaju profinjene cvjetne note ruže s dodirom slasnog mirisa ušećerenih badema. Cvjetovi datulje prizivaju egzotičan i primamljiv miris zrelih datulja, a cvijet manga donosi punu, dražesnu voćnu aromu koja preplavljuje prostrane doline Burkine Faso.

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

ULTRABOGATE KREME ZA TIJELO

Obogaćene s čak 25 % karite maslaca intenzivno hrane, hidratiziraju i pomažu zaštititi suhu do vrlo suhu kožu. Iznimno su bogatih tekstura te obavijaju vaše tijelo neodoljivo slasnim notama cvjetova sreće. Maloprodajna cijena ultrabogatih krema za ruke je 161 kuna.

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

KREME ZA RUKE

Njegujuće kreme slasnih mirisa afričkih cvjetova, s visokim udjelom dragocjenog karite maslaca, hrane, omekšavaju i štite vaše ruke. Raskošna formula bogate teksture odlično se upija i ne ostavlja masne tragove. Ova praktična i privlačna pakiranja od 30 ml možete ponijeti svugdje sa sobom, a cijena im je 57 kuna.

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

Osim krema za ruke u mirisima cvjetova sreće, L'Occitane je lansirao i svoju najprodavaniju kremu za ruke u ograničenoj seriji, a cijena joj je 161 kunu.

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

BALZAMI ZA USNE

Organski balzami za usne, obogaćeni s 10 % karite maslaca, učinkovito hrane, štite te intenzivno njeguju suhe i raspucane usne. Cijena balzama je 80 kuna.

loccitane-karite-maslac-cvjetovi-srece

SAPUN SOLIDARNOSTI LATICE RUŽE

'Dobrotvorni sapun' koji L'Occitane lansira svake godine te na taj način prihodom od prodaje podupire rad Zaklade L'Occitane u borbi protiv sljepoće koju je moguće spriječiti. 100% sredstava prikupljenih prodajom ovog sapuna bit će donirano neprofitnoj organizaciji Orbis za projekt očuvanja zdravlja očiju u državama u razvoju. Sredstvima prikupljenim 2010. godine stručno je osposobljeno više od 400 liječnika i medicinskog osoblja te je više od 80.000 ljudi bilo liječeno.

Sapun Latice ruže obogaćen je s 5% karite maslaca, hrani, štiti i nježno čisti kožu te je ostavlja namirisanom neodoljivim cvjetnim mirisom ružinih latica potopljenih u šećer, a cijena mu je 18 kuna.

Tags: njega, l'occitane, maslac, karite, shea

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Cvjetovi koji donose sreću: L'Occitane Karite maslac kolekcija