Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Detoksikacija kože: Dr. Brandt Detoxygen Experience

dr-brandt-detoxygen

Dr. Brandt u svojoj ponudi ima sinergijski sustav za detoksikaciju i oksidaciju Detoxygen Experience koji se sastoji iz 2 koraka.

 

 

Dr. Brandt Detoxygen Experience oponaša ordinacijski oksidacijski tretman te otkriva sjajnu, revitaliziranu kožu. Stanice kože trebaju kisik za vlastitu obnovu, a obzirom da naše tijelo 98% kisika troši za svoju obnovu, na borbu protiv slobodnih radikala otpada samo 2% kisika. Kisik je također neophodan i za stvaranje kolagena. Fibroblasti koji sinteziraju proizvodnju kolagena se ne mogu izlučiti bez kisika.

Dr. Brandt Detoxygen Experience maksimizira transport kisika u stanice kože, neutralizira toksična djelovanja i detoksicira stanice kože. Osim što revitalizira i daje energiju umornoj koži te vraća svjež i  blistav izgled, štiti i od štetnih utjecaja.

dr-brandt-detoxygen

Detoxygen Experience tretman je u dva koraka:

1. korak: Nakon čišćenja, nanesite tanki sloj na vlažnu (ne suhu) kožu. Ne utrljavajte. Ostavite 3-5 minuta kako bi se sfere kisika potpuno aktivirale. Dobro isperite toplom vodom. Osušite tapkanjem.

2. korak: Nanesite tanki sloj na cijelo lice kako biste upotpunili djelovanje sustava. Za najbolji rezultat koristite 2-3 puta tjedno.

Dr. Brandt savjetuje: Kada je prirodna funkcija kože prekinuta, to može uzrokovati upale čineći ju ranjivom i podložnom infekcijama i bolestima te je stoga važno kožu redovito detoksicirati i oksidirati.

Cijena Detoxygen Experience tretmana je 698 kuna, a prodajna mjesta možete naći u ovoom članku --> link.

 

Tags: njega, brandt, detoksikacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Detoksikacija kože: Dr. Brandt Detoxygen Experience