Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Detoksicirajte i očistite kožu: Vichy Normaderm Night Detox

vichy-normaderm-night-detox

Normaderm Night Detox nova je Vichy njega koja tijekom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom, nepravilnosti i pore su manje vidljive, a ten postaje svjež i čist.

Noćno nanošenje aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana. Normaderm potpuna hidratantna njega i Normaderm Night Detox zajedno predstavljaju potpunu njegu za masnu kožu sklonu nepravilnostima, dan i noć.

Prilikom spavanja se na koži i dalje pojačano tvori sebum: osjećaj prljave kože prilikom buđenja uzrokuje povećano lučenje sebuma tijekom noći. Biološku aktivnost kože na kojoj se temelje sve funkcije ljudskog organizma regulira cirkadijalni ritam (24 sata) te noću tvorba sebuma doseže svoj vrhunac oko 4 sata ujutro. Lučenje sebuma tada je pojačano i katalizira proliferaciju bakterija što uzrokuje nečistoće na masnoj koži. Upravo zbog toga je masna koža nakon buđenja lošije kvalitete te je sjajna, ljepljiva i začepljenih pora. Koža više ne diše i ne može vršiti svakodnevne procese.

vichy-normaderm-night-detox

Normaderm Night Detox nova je Vichy noćna njega protiv nepravilnosti za čišću kožu. Prilikom buđenja koža je manje masna, glađa, pore su manje vidljive te je koža lica pročišćena i blistava. Formula sadrži perlite i apsorbirajuće čestice koje upijaju višak proizvedenog sebuma tokom noći te kombinaciju Eperulina, LHA i Salicilne kiseline za smanjivanje nečistoća i uklanjanje nepravilnosti. Inovativna formula tokom noći drži lučenje viška sebuma pod kontrolom te nepravilnosti i pore postaju manje vidljive, a ten svjež i čist. Brzo upijajuću i nemasnu teksturu potrebno je nanositi navečer na čistu i suhu kožu. Proizvod je testiran pod dermatološkim nadzorom i primjeren je za osjetljivu kožu.

Noćno nanošenje aktivira obje tehnologije koje vrše detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se bude preoblikovana. Za detoksikaciju je zaslužan Eparuline, ekstrakt granja amazonskog drveća, snažan antioksidans protuupalnih svojstava. LHA keratolitički aktivni sastojak oslobađa kožu od toksina povezanih s nakupljanjem mrtvih stanica. Salicilna kiselina poznata je po svom keratolitičkom djelovanju te uklanja mrtve stanice s površine kože, čisti pore bez nadraživanja i regulira tvorbu sebuma. Za čišćenje su zaduženi perliti i apsorbirajuće koji upijaju noćni višak sebuma.

Cijena Vichy Normaderm Night Detox je 131 kunu.

vichy-normaderm-night-detox


Tags: vichy, čišćenje, normaderm, detoksikacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Detoksicirajte i očistite kožu: Vichy Normaderm Night Detox